maanantai 5. joulukuuta 2011

Maanantai=lauantai

Olen tänään (tai oikeastaan jo eilen) päättänyt että tämä päivä on minulle lauantai ja huomenna on sunnuntai! Että näin sekoitan itseni vielä enemmän, koska en muutenkaan tajua milloin on mikäkin viikonpäivä. No mutta pitää sitä sunnuntailuakin joskus viettää, joten huomenna on SE hetki ja nukun pitkään, koitan myöskin välttyä kaikennäköisesta suunnitelusta seuraaville päivillekaan! 

Suomi-Venäjä ProAm ottelu 1.1.2011
Tilanne päällä
Väliajalla esiintyi ihanat pienen prinsessat meille <3
 Siinä meni torstai ilta sitten mukavasti jäkistä seuraen :D Olihan siellä jännä olla suomi-leijona paitojen seassa! Mutta legendat pelasi hyvin, etenkin kun ottaa huomioon että ikähaarukka on 40-65 niin kyllä pojat hommansa näytti osavan. Pelkäsin että peli olis etanan hidastempoinen mutta oli yllätävän nopea ja viihdyttävä katsottava! 

Perjantaina oli vuorossa kuuden sarjan treenikierron viimeinen treeni eli olkapäitä tahkosin kuuden liikkeen voimin. Pari liikettä tein superina ja lopuksi vielä pohkeita, vaikka pohje on ollut taas hieman arka. Seisomatyö ei anna niiden palautua kunnolla, joten en tehnyt kuin muutaman pumppisarjan. Palautukoon rauhassa! Salin jälkeen päätin tehdä ennakkoon viikonloppua varten herkkuja, töihin sekä muutenkin syötettäväksi ei tietty minulla vaan muille :) Leivoin sitten tuollaiset Pehmeät suklaakeksit (kiitos Kinuskikissa) laitoin sekaan puolisen levyä hasselpähkinä suklaata ja puolet taloussuklaata, kookoshiutaleet jätin pois sillä monikaan ei niistä tykkää. JOS söisin itse laittaisin ehdottomasti!!! Tykkään paljon suklaan ja kookoksen yhdistelmästä nimittäin <3 Bounty-jäätelöä olenkin metsästänyt offilla monesti, mutta ei tahdo löytyää mistään pakasteaaltaasta! Vinkkiä vaan tänne jos on havaintoa mistä löytyy :D



Lauantaina oli sitten uuden treenikierron aloitus ja vuorossa oli reidet <3 Pari sarjaa per liike, kaikki sarjat tein suorina ilman mitään sen suurempia kikkailuja. Hyvä tuntuma ja hyvä treeni! Näin olis tarkoitus saada ne treenit menemäänkin! Noh treenin jälkeen oli kyllä aika väsy, mutta tein vielä niitä toisiakin versioita suklaa kekseista. Nuo edelliset kun oli jäähtymisen jälkeenkin jääneet pehmeiksi niin tällä kertaa tarkoitus oli tehdä kunnon jenkki chocolate chip cookies ja niinpä kaivoin omista arkistostani reseptisen. Varmasti on joskus jostakin muualta löydetty mutta en kyllä yhtään muista mistä!
Juuri uunista...
ja tässä läpileikkaus vielä lämpiminä. Jäähdyttyään nämä muuttuu suhteellisen koviksi.

Jos himoitsen näitä tässä yksinkertainen ohje:
    1. Sekoita keskenään: 4 1/2 dl vehnäjauhoja, 1 dl kaakaojauhetta, 2 tl veniljajauhetta sekä 1tl leivinjauhetta
    2. Vatkaa 125g voita sekä 3 dl sokeria (vähemmälläkin määrällä selviää!)
    3. Lisää yksitellen kaksi kananmuna voi-sokeri seokseen.
    4. sekoita jauhosekoitus varovasti voi-sokeri-kananmuna seokseen
    5. Lopuksi sekoita levyllisen rouhittua suklaata sekaan
    6. Tee oman maun mukaan sopivat taikina pallot leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin. Paina hieman lättänäiksi ja jätä leviämisvara keksien väliin.
    7. paista 175 asteella noin vartin. 
    8. ota uunista ja odota hetken sillä muuten poltat kielen kuumaan sisältöön!
Sunnuntaina suuntasin töihin ja töiden jälkeen treenamaan selkää. Leuanvetoa kumpparin avulla, kapea taljaa, leveä taljaa tein myös takaolkapäitä sekä hauiksia loppuun. Treenin jälkeen menein vielä käymään pilates tunnilla! Aah, aivan mahtava sunnuntai <3 Sitten kotsalla lepoa ja oleilua loppuajan ennen kuin nukkumatti vei matkaan mukaan.

Tänään sitten on vapaata eli ei sen suurempia suunnitelmia, treenamassa voisi käydä illemmalla. Kohta suunntaan kohti keskustaa ja tarkoitus olis katsella ensi lauantaiksi pikkujouluja varten jotakin nättiä ja kivaa. Tahtoisin mekkoa löytää, mutta katsotaan mitä se sitten lopulta on :) 

Niin pientä välitiedostusta dieetin etenemisestä. Paino on nyt siinä 66,6 kilon kohdalla ollut usemman päivän elikkä 2 viikon saldo on reilut 2 kiloa. Nyt menen samalla tavalla kuin ennekin ilman mitään muutoksia ja lauantain pikkujouluissa syönkin normaalisti tarjoilujen sekä omatunnon mukaisesti :) Eli vapaasti mutta muistaen että dietti on päällä ja jatkuu edelleen! 

Mutta nyt eteenpäin että saa hommat pyörimään!
Mukava viikonalkua sekä itsenäisyyspäivää!!!

2 kommenttia:

  1. Suklaakeksit näyttää hyviltä :) Jos huominenkin menee flunssan kourissa niin saatan tehdä niitä.

    VastaaPoista
  2. Matti, jos olet tehnyt niin kerro miten onnistunut? Tuliko hyviä ja kumpia noista sä teit?

    Ja toivottavasti olet flunssasta selvinnyt!

    VastaaPoista