perjantai 30. joulukuuta 2011

Hilpeä haikeutta

Eilen oli vapaata töistä. Aamu oli alkanut reilun puolen tunnin käppäilyllä, mut hei ei se ollut mikään sellainen kävely! Piti vaan käydä hakemassa auton paikasta X :) Seuraavaksi olikin ohjelmassa auton kanssa puuhailua ja huollon vieminen. Sen jälkeen suuntasin tapaamisen valmentajan kanssa. Ollaan tsekattu kuntoa ja mietitty tulevaa kisadieettiä! Tarvittavat muutokset on mietitty valmiiksi ekoja viikkoja varten eli ei muuta kuin odottamaan tammikuun toka päivää!


Innolla odotankin sen alkua ja toivon sekä myös tiedän sen olevan erilainen kuin eka. Kaikkihan sanoo aina että se eka varsinainen kisadieetti on vasta se jolloin silmät ja korvat aukeaa monille asioille, mutta toka on se rennompi. Tottakai töitä on tehtävä samaan malliin kuin ekallakin kerralla, mutta esimerkiksi tällä kertaa olen päättänyt olla punnitsematta kurkkusiivuja ja puolittaa niitäkin tarvittaessa mikäli kurkun määrän sallittu paino ylittyy 1grammalla :D No joo, punnitsin kaiken ja olin ihan vaakan orja. Jokainen ruoka tein ihan omassa pikkukattilassa ja kaikki tietenkin erikseen. Riisiäkään en voinut keittää esim kolmen neljän päivän edestä kerralla :D Voi että! En kerro enempää täällä, mitä kaikkea hölmöä tuli tehtyä viimeksi!

Tälläisen ihanan laukun annettiin muistoksi meistä!
Aah, kyllä onkin ihana ja niin uuden omistajansa näköinenkin!


Eilen illalla oli ohjelmassa myöskin työkaverin läksiäiset. Joku fiksumpi keksi että me tullaan läksivän kaverin luokse ihan yllättäen ilman mitää ennakkovaroitusta, se olikin mahtava idea se! Yllätys näkyi kasvoissa sekä äänessä mukavasti! Illan aikana itketty sekä naurettu, mutta kaiken mahtava tyttöjen ilta, vaikka haikea teema sillä olikin. Harmittaa kun noinkin kiva persoona lähtee tiimistä , mutta meille jokaiselle on joskus tehtävä myös tälläisiä päätöksiä. Ymmärrän hyvin! Mutta harmittaa silti!

Huomenna onkin vuoden vika päivä, haikeata sekin on vähän! Näin loppumetreillä ainaa tulee mietittyä mitä on saanut vuoden aikana aikaiseksi. Hetken kun miettii niin löytyy todella moni erittäin mainio asia mistä voi olla iloinen ja tyytyväinen! Tietenkin vuoden aikana ontapahtunut  myös jotakin ei niin valoisaa ja kirkasta. Tasapainon säilyttämiseen vuoksi kuuluu olla molempia!

Treenirintamalla eilen pidin lepoa, tänään illalla olis tarkoitus käydä tekemässä selkätreenin ja huomenna jalkatreenin <3 Siinä olsikin vuoden treenit paketissa! Hulluna voisin laskea monta treenia vuoden aikana on tullut tehtynä :P Ehkä tänään ennen nukkumaan menoa voisi toteuttaa laskennallisen osuudeen siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti