tiistai 10. tammikuuta 2012

Toipumisen päivät

Kyllä kyllä tälläistä tää on! Mutta nyt jo selkeästi valoa kohti! Kävin kurkkaa salin puolelle eilen jo :) Tein todella todella todella kevyesti koko kehon läpi siihen meni 40minuuttia joista 20 oli crossarilla lammöt. Olo oli tietty voimaton, mutta ihan jees kuitenkin ei tullut mitään treenin jälkeistä komplikaatiotakaan eli eli ehkäpä nyt :) Mutta ei mennä asioiden edelle!!!

Tänään olen käynyt aamulla aamupalan jälkeen ihan omaksi varmuudeksi lekurilla näyttämässä korvia, ne oli nyt hyvässä kunnossa tällä kertaa. Josta olin iloinen. Käppäilin sitten sieltä kotiin jonka jälkeen salille ja kodin kautta töihin. Sitten vielä illalla käytiin käppäilemässä ja ihastelemassa hienoja vanhoja taloja ympärillämme. Käveltyä siis tulikin tänään reippaasti! rakastan tälläistä ilmaa mikä nyt on. Etenkin silloin aamulla oli aivan ihana kun oli pikkupakkasta ja aurinko paistoi <3 Taivaskin oli ihanan korkealla. Hyvä ilma ja toivon että pysyiskin tälläisenä mieluummin.

Huomenna olisikin vapata töistä ja kaikennäköistä suunniteilla, pitää tehdä vähän rästiin jäänneittä hommia. Eli hyvin pitää käyttä vapaapäivän ajan.

"If you cannot do the best, do the best you can"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti