keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Summa summarum

Ajankuluksi laskin treenivihosta montako treenia vuoden 2011 aikana olen suorittanut. Sain summakseni 170 kovaa treenia, tiedän että ne on kovat koska en laita ylös kevyen viikon pumppailut tai kuntopiirit ollenkaan. Pakkohan sitä oli suorittaa pientä laskuakin :) eli olin kesän 2011 yhden kuukauden verran totaalilevossa, alkukeväällä sekä syksyllä viikon lomalla. Lomien aikana olin tehnyt muutaman kevyen pumppi treenin eikä niitäkään vihossa ole. Jotenka 170 siis jaetaan 10,5 treenikuukaudella ja jaetaan vielä neljällä viikolla jotta saadaan montako kerta keskimäärin viikossa tuli treenattua. Vastaukseksi sain 4,05 kertaa. Hei no sehän on ihan okei!

Tästä innostuneena tekee mieli laskea myöskin vuoden 2010 treenit, mutta en taida. Käytän ajan vaikka oikeiden laskujen parissa ja keskityn siihen että tänäkin vuonna olis useampi onnistunut treeni. Hei huomasinpa muuten vihosta että olin viime vuonna 6-13.1 flunssassa myös. Eli tässä on selkeästi muodostumassa jokin kaava rikottavaksi!

Alla lukemista dieetille. Pukki toi toisen ja tonttu toisen :)

1 kommentti:

  1. Ai vitsi.. Jos joskus pääsisin itsekkin samaan tilanteeseen, että sais merkattua treenejä treenipäiväkirjaan. Nytkin varmaan kuukauteen jaksanut kirjoittaa riviäkään.. sekin tyyliin " BJJ treenit" :) Ei paljon auta, jos haluaa tilastoja kattoo.

    VastaaPoista