lauantai 6. marraskuuta 2010

Kuulumiset

Siis nyt en tiedä oikeasti miten tää aika menee näin lujaa :)

Tiistaina olin hiusmallina! Olipa jänskä päivä taas kerran, vaikkei ensimmäinen kerta olekkaan. No, mutta kuvat kertokoon paremmin kuin sanat (etenkin mun sanat,heh)
Sivusta...

...toisesta sivusta...

...edestäkin
Väri on minusta erikeoisen hieno taas kerran! Kyllä JP osaa tuon hommaan hyvin. Häneen mä voin aina luottaa ja tämä kertainen kokemus vaan vahvistaa sen. Tukan lyhyys oli kieltämättä ensiksi pienei shokki ja tuntui hetken että apuva eihän tuo minulle edes käy! Olen androgyyni! Olen pikku poika..ja blaa... Ei ole kukaan vielä pojaksi sekoittanut! (Niin, paitsi Emmi :P Tiedän että luet tän :)

Keskiviikko iltakin oli melkoisen mielenkiintoista! En uskalla siitäkään etukäteen kertoa mitään tai enempää,  kuin sen että keskiviikko illan tuotokset tulee jossain vaiheessa julki :P Eikö olekin jänskä?

Pitäiskö kertoa vielä treeneistäkin jotain?! Kävin tiistaina tekemässä yläkehon salilla, keskiviikkona olin käynyt aamulenkillä ja luulin että menisin salille, mutta illalla iski aika flunssainen olo niin jätin menemättä. Torsatina olin aamulla niin väsy etten jaksannut katsoa Paavoa vaan nukuin sohvalla vielä päikkärit heti aamupalan jälkeen :) Tein alakehon sekä kädet myöhemmin päivällä. Siinäpä ne treenit arkipäiviltä sitten ovatkin. Tänään lauantaina sekä huomenna teen vielä kaksi treeniä ja siinähän onkin viikon treenit pulkassa :D

Yritän päivitellä tänne hieman ahkerammin!

4 kommenttia:

 1. Kiva on tukka. Etkä näytä yhtään pojalta! (Ellet tule vastaan pipo päässä pimeillä kujilla)

  Odotan innolla keskiviikko illan tuotoksia, jotain on pikkulinnut laulaneet ;)

  VastaaPoista
 2. Hihih, no juu juu! Alkaa olla muodotkin olemaan kaukana pojalta ;)

  Ohho, mitäköhän kukakohan on lauleskellut...odotellaan täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Tuo tukka on aivan ihana! Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Johanna!

  Mulla ei vaan ole ikinä ollut näin lyhyttä, vaikka ei se nytkään varsinaisesti ole kuin toiselta puolelta :)

  VastaaPoista