Sitten startteria naamariin ja salille käppäily. Salille kun lähdin oli arska vielä hieman piilossa, mutta salilla palattuaan sain nauttia talvipäivän d-vitaamini annokseni siinä samalla.
Löytö kauppamuseolta. Kesä 2010 |
Lämmittelyt hoidin tällä kertaa crossarilla about viittisen minuuttia ja sitten kepillä pyörittelyä reilut viisi minuuttia ja sitä se sitten lähti..
- vinopena kässäreillä 15/11/12*15kg
- ylätalja 15/10/15*35kg (tässä taas näkee mitä tapahtuu pienellä psyykkauksella kun toistoja vikasarjassa saa enemmän kuin tokassa. Mun pitää oikeasti keskityttävä siihen mitä teen!)
- leveä alatalja 15/15/15*35kg + vipareita vinopenalla 15/15/15*10kilon kässäreillä superina
- Pystypunnerrus kässäreillä :) 15/10/8*10kg
- Viparit sivuille kässärilinjalla jatketaan 15/13/15*7kg
- facepull 15/15/*35kg, 15*40kg
- vatsoja loppuun
Salilta kotia päästyään vetäsin kevyen ruoan ja menin päiväunille :P En muista milloin viimeksi olen käynyt, mutta se ei tietenkään kerro sitä etten olis käynyt viime viikolla enkä vaan muista sitä. Jokatapauksessa päiväunet teki todellakin terää!
Eilen jäi herkuttelu ja kurittomuus viikonlopusta selvästi päälle ja oli pakko tehdä jälkkäriksi tuollaista mössöä. Sisältö mikäli siinä herkkutuskissaan sen tehneenä vielä muistan oli seuraava:
Sekoitin keskenään:
-maitorahka (ylläri!) about 150gr
-turkkilaista jugurttia about 50gr
-mustaherukoita ehkä 200gr
-maustin teelusikallisella hunajaa
Siten tajusin että jokin tästä rakenteesta vielä puuttuu ja pitäähään sitä energiapitoisuuttakin lisätä, heh! No rouhin hassel sekä cashewpähkinät ja pikkasen(about teelusikallisen) luomuruokosokeria sekaan!
Sekoitin sitten puolet pähkinä-sokerirouheesta rahkamössöön ja puolet jätin hienoja koristeluita varten. Sitten jääkaapista löytyi aivan vahingossa sinne eksynyt kermavaahto (sitä on jäänyt kesältä kun tein joihinkin karkeloihin kakkua ja ihan varmuuden vuoksi ostin tuollaista valmista kermakauheutta. Kesähän oli sen verran kuuma että ajattelin varmista sen, jos kermakoristelut valuu pois ennen tarjoilua voin sitten lisäillä sitä tekokermaa siihen tarvittaessa!)
No nyt tuota rahka-marja-pähkinä mössöä jaoin kahteen annokseen ja koristeliin kermasydämillä jotka täytin pähkinärouheella <3 Ja hyvää oli, toisaalta miksei olis kun ensimmäiseksi rakastan pähkinöitä, en vois elää ilman marjoja ja rahkakin on ehdoton suosikki. Eli ei voi epäonnistua jos sekoita kaikki lempiaineet keskenään :)
Näitähän mä teen useamminkin kaikennäköisiä sekoituksia, mutta eipä niistä tulee kuvia otettua. Eilen kamera vaan olikin sopivan lähellä.
Huomenna hierojalle ja sitten töihin jonka jälkeen kaverini onkin jo täällä! jess!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti