maanantai 22. marraskuuta 2010

Huh

Ohhos, viikko on mennyt taas viime päivityksestä :( I´m sorry!

Mutta mitä sitä on siis viime viikon tulikaan puuhattua. Kevyttä/palauttava treeniä oli koko viikon.  Yritin panostaa aeroobisen määrään ja tulikin tehtyä viikon aikana muutama intervalli tosin yksi niistä oli vain 11 minuuttia pitkä, en edes kerro mitä siinä sitten kävi mutta niin lyhyeksi se vaan nyt jäi! Aargh! Noh, ne pari muuta meni paremmin ja kestikin about puolisen tuntia. Viikon ohjelmaan kuului myös kaksi erilaista kuntopiiriä sekä yksi pidempi juoksulenkki.

Koko viikon kohokohta on ollu tietenkin talven virallinen saapuminen lumen muodossa. Jeps, kyllähän tuo lauta tuolla kaapissa jo kolistelee kovasti ulkoilua odotellessa. Mukava on kun on lunta, kyllä tykkään. Kylmästä ilmasta en tosin pidä, mutta parempi lumi maassa ja pieni pakkanen kuin nolla ja sadetta!

Viikon toinen kohokohta on ehkäpä se kun tiistaina aamupäivällä pyöräilin kauheassa sateessa töihin, mutta töistä kun pääsin ulkona olikin jääkylmää ja pakkasta. No, kuka arvaa mitä sitten siinä oli käynyt? Ensiksi avain ei meinanut lukkoon sujahtaa ollenkaan ja sitten kun sain sen siihen, oli lukko jäätynyt kiinni eikä suostunut aukeamaan. Vielä hetki pienimuotoista taistelua ja tsädää aukihan se meni! Hymyillen päätin että poljen vain kotimatkan tasaiset pätkät sekä ylämäet ja menen kaikki alamäet liukastuminen/kaatumisen pelossa pyörä taluttaen. Kivasti alkumatka menikin suunnitelma noudattaessa, mutta jossakin vaiheessa olikin pakko käyttää jarrua vaikkei olluitkaan alamäkeä. Se oli minun jarrun loppu ja se meni poikki. Seuraavana aamuna herättyään maa olikin jo lumen petossa :D Nyt kaikki työ sekä salimatkat tein käppäilen eli oli aika lailla aerobisen painotteinen viikko.

Tällä viikolla kaikki treenit on tehtävä ma-pe välisenä aikana, sillä lauantai aamusta lähdetään kohti pääkaupunkia. Siellä on kaikella todennäköisyydellä valmentajan tapaaminen ensimmäistä kertaa viimeisen kisan jälkeen ja sen jälkeen pakkotoiston pikkujouluihin! Katsotaan onko siellä miten paljon tuttuja sitten näkyvissä!

Tänään tein aamuaerobisen, hölkkäsin 30 minuuttia sekä yläkehon treeniä minkä lähden kohta tekemään ja laitan aikaansaannokset sitten kun olen salilla käynyt.Voi ei en salille tänään taida kyetä...juuri kuulin todella järkyttävän uutisen. Hyvä kaveri on poistunut meidän keskuudestamme. Itken. En tiedä mitä muuta tekisin. Jatkan kun kykenen

2 kommenttia: