maanantai 15. marraskuuta 2010

Viihdettä sunnuntaiksi :D

No niin nyt ensimmäisenä tulee se lupamaani kyykkyhaba-viteoo ;)
Hyvä liike jonka sain tuntumaan tosiaan aika hyvin juuri missä pitikin eli hauiksessa! Ainut miinus on se että mun luiset kyynärpäät sekä yhtä luiset polvet hankaa/painaa toisiaan liikettä tehdessä. Se tuntuu hieman epämukavalta. Oho, kuullostaako liian neitimäiseltä?! No sitähän se on!Sitten en muistaa mitä kaikkea olenkaan viime päivityksen jälkeen tehnyt, mutta tänään salilla tuli väännettyä kaverin kanssa kimppa-treenit. Vidoita ja kuviakin tuli otettua. Mutta ensiksi treenistä:
  • jalkakyykky levytangolla 10*3*60kg
  • maastaveto 10*2*80kg, 2*90kg, 5*100kg, 2*100kg
  • reisiojennusta 12*45, 9*50, 8*50
  • takareisi koneella sekin 12*60, 12*65, 11*65
  • pohkeet seisten 12*3*25
Hyvän treenin saatiin aikaiseksi ymmärtääkseni molemmat että eipä ole vaan minulla hyötyä tästä!

Mutta mä sain 100 kilolla tehtyä nyt kokonaisen sarjan eikä vaan ykkösen! Huh, tarkoitus oli kyl kokeilla ykköstä! Ei haittaa, ei ollenkaan. Painoillahan ei ole mitään merkitystä tässä hommassa, vaikka onhan se kiva liikuttaa isommatkin raudat. Kyse on kuitenkin suorituksen jälkeisestä hyvästä olosta mikä valtaa koko kehon. SE on SE  juttu mikä tekee salilla treenamisesta niin hauskan ja nautinnollisen! Kyllähän esimerkiksi juoksulenkin jälkeen saa myös aika kovia oloja, mutta salilla sen saa välillä aivan joka sarjan jälkeen!!!


No treenin jälkeen suuntasimme isänpäiväälounaalle ja ruoka napaan! Kyllä maistui myös väli jälkkäriksi tarjottu pannacotta jasitten varsinaiseksi jälkkäriksi kinuski täytekakkua :P Siis mä oon syöppö enkä häpeä sitä!
Nyt illaksi vielä syöpöttelyä luvassa kun tekis mieli jotakin suolaista saada kun leffa-iltahan tästä on kehkeytymässä!

Ennen kuin olen paisunut aikamoiseksi löllömoussemmaiseksi massaksi kuntokuvia taas hieman laitan kuntokuvaa. Paino on siis nyt noin 60 kilon paikkeilla ollut pidemmän aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti