maanantai 14. marraskuuta 2011

11.11.11

Torstai oli hieno päivä tein selkätreenin jonka jälkeen kiirellä suun tasimme vielä postiin jotta saamme pakettiimme haltuumme. Sieltä sitten tulikin ties mitä. Ja avaamisen jälkeen olikin aikamoinen sotku saatu aikaiseksi. Mä oon kerännyt syliini ainaki nsen mitä itselleni tahtosin, mutta oli siinä paljon muutakin. Paljon Gaineria ainakin, kiitos ei mulle tälläkään kertaa :D
LÖYDÄ KUVASTA AINAKIN KOLME VIRHETTÄ!
Perjantaina oli vurorossa ihan sairas olkapäätreeni ja vieläpä menin heti puolen viiden aikaan (yleensä siis en käy silloin, koska on niin ruuhka!) Ruuhkahan siellä oli ja alkoi jopa pelottaa että nyt jään suustani kiinni tuttujen kanssa ja en ehdi treenat ajoissa kaiken. Treeni aika oli rajoitettu sillä 18.30 piti olla jo suihkunraikkaana ja meikattuna leffateatterissa. Mutta hienosti ehdin vaihdella kuulumisia ja jauhaa pikkasen muutakin siellä sekä kaikki liikeet sekä sarjat tuli tehtynä täyteen! Ja että mikä treeni! Leffassa onneksi oli patukka ja skyr rahka eväänä niin pärjäsi niillä ennen kuin sai oikeata ruokaa kotona.

Lauantaina suuntasimme Tampereelle ja siellä olikin ihanan rakkaan ystäväni syntymäpäiväät sekä muutenkin ajanviettoa ja olemista. Ei mitään ihmemempää, eihän siitä hetekestä voi enää puuttua mikään kun on monta rakasta ihmistä vieressä! Melko täydellistä <3 Loppujen lopuksi pienessä ajassa ehdittiin nahdä monta ihmistä, mutta tietenkin jäi sellainen fiilis että ei saatuu tarpeeksi aikaa vietettyä kaikkien kanssa!

Eilen rantauduttii kotiin ja sunnuntailuiksi katsottiin Kung Fu panda 2, tai se meni taas niin että mä nukuin ja muru katsoi :) Mutta ainahan se niin mene eli ei siinä mitään uutta.

Nyt työ/ kouluviikko on alkanut ja vaikka miten tekee mieli kirjoitella ja höpötellä lisää tänne kaikkea, niin arki kutsuu! Vähäsen mielenkiintoinen päivä tästäkin tulee uudessa paikassa töitä ja illalla tenttamaan äitiä miten niiden loma meni :) Huomenna oliskin muuten valmentajan trapaaminen ja suurien päätösten päivää!
Sitä odotellessa, moido!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti