maanantai 28. marraskuuta 2011

Treeniviikon varaslähtö

Aloitin treeniviikon jo eilen sunnnuntaina, vaikka en pidäkään enää niin tiukka treeniviikko systeemia kuin ennen vaan treenaan aika paljon fiiliksen mukaan. Treenikierron eka taudin jälkeinen treeni siis onnistuneesti suoritettu ja se oli aivan MAHTAVA! Siis mä olin jo päivällä ihan täpinöissään ettää jeejee kuka mene tänään salille? kuka menee tänään treenamaan? Minä meen :D Siis Minä! Jee :D Okei, ne oli eilisen päivän fiilikset ne! Nyt jatketaan asialinjalla :D

Munakas, jossa tomaattia, vihreätä paprikaa ja paljon mausteita. (kuva ei suostunut tullä tähän käännettynä niin olkoon nyt sit näin. Munakas onneksi n pyöreä vaikka katsoisikin sivusta:D )
Eilen oli vuorossa olkapäät, rinta sekä ojentaja. Treenasin ne kampuksen salilla kun oli maantieteellisesti siinä hetkenä paremmassa paikassa. Startterin sekä alkulämmön jälkeen suuntasin tekemään vipareita ja sitten siirryin rintalihaksen kimppuun, lopuksi vielä ojentajille pari liikettä. Hyvä treeni! Tästä se lähtee!

Kirjoitan nyt asioita ajassa taaksepäin. Eli perjantainahan meillä oli työtyttöjen kanssa pikkujoulut (psst oli seassa muutama mieskin mutta enemmistön mukaan lasketaan eikö?) Mukavat pippalot ja saimme viettää kaikki aikaa yhdessä, mikä on tärkeintä! Peruskaavalla mentiin ja käytiin syömässä jonka jälkeen siirryttiin yökerhoon. Lähdin kotia ennen muita, mutta uskon että diskon pauhatessa ketään ei niinkään haittanut.

Nyt kolmisen vapaapäivä putkeen se on siis töistä, koulua olis huomenna sekä keskiviikkona muutama tunti sekä harkkatyötä pitäisi duunailla. Tänään kävin uudistamassa tukan, ei mitään radikaalia tällä kertaa vaan ihan latvat ja pientä värikorjausta. Nyt aivan pienen pienet torkut ennen illan jumppaa :)
Makaroonilootta
Palataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti