torstai 12. huhtikuuta 2012

Matkalla

Nyt ollaankin jo matkalla kohti Turkua :D Kyllä se aikaa vaan mene nopeasti ja huomenna lavalle! Jess! Hieno on fiilis ja tunnelma täällä! Auton takapenkki kokonaan mun käytössä ja makoilen ja otan rennosti. Valmentajan kautta mentiin josta ohjeiden kertausta tälle ja huomiselle päivälle. Toivotaan että varmasti kaikki pakollinen on mukana matkassa. Kaikken muun voikin käydä vielä hankkimassa!

Turkuun kun saavutaan niin alkaa värienlaitto, jonka jälkeen ohjelmassa ei muuta kuin kisakokous illalla. Sitten puuhaillaan kaikennäköistä vielä hotellilla. Kynnet sun muut jätin tarkoituksella tehtäviksi vasta siellä, onpa pientä tekemistä ettei aikaa käy pitkäksi :)

Jaahas, blogien ihmeellisessa maailmassa olen seikkaillut. Ja nyt olen havainnut bloggaajien keskuudessa (nyt enemmänkin tarkoitan niitä kuka mene Turkun konserttitalon lavalle!) aika yleiseksi ja nousevaksi postauksien sivuaiheeksi kisan jälkeiset eväät sekä muutenkin kaikennäköiset herkut sekä ruoat. Noh onhan kaikilla tässä vaiheessa jo jonkin asteinen nälkä, jos ei fyysien niin psyykkinen :)

Rupesinkin miettimään omalla kohdalla, mikä olis se mitä kaikesta eniten tahtoisin?! Hmmm. Funtsia ei tarvinnut kauan ja vastaukseni on aika simppeli. Isomman annoksen jotakin ihan perusruokaa :) Olen myös tahtonut ostaa mämmiä ensi viikoksi, mutta taidankin olla jo myöhässä sen kanssa. Luomumämmi on vaan ihan sika hyvä, viime vuonna sitä maisteltiin ja NAM!

Aamulla eväät pakkailessa vilkaisin pakastimeen...runebergintorttu, laskiaispulla, suklaakakkua, mustikkapiirakka, korvapuustia, bistonpulla, muffinssit, kookoskaurakeksit, suklaacookiet...no joo, en ottanut kun palan suklaakakkua mukaan. Oikeastaan ihan muodollisuuden vuoksi. Tällä hetkellä ei tee mieli mitään niin turhaan sitä on väkisin ottaa!

Olen keskittynyt nyt kisaan ei ne sen jälkeiset ruoat jostain syystä edes kiinnostaa! Enemmänkin olen kiinnostunut siitä että kisan jälkeen saan nähdä montakin tärkeätä ihmistä ja se että ne ovat katsomossa lämmittää sydäntä kovasti <3 Ai, että! Olette mahtavia ja tsemppiä kaikille huomenna lavalle nouseville!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti