torstai 12. huhtikuuta 2012

Vika jumppa ennen Hoota!

Tänään vika kevyt jumppa salilla ja töiden jälkeen vielä kampaajan ja kaupan kautta kotiin pakkaamaan. Huomenna aamulla lähdetään kohti Turkua :)

Nyt on ollut hyvä olo muuten, vaikkakin väsynyt etenkin eilen kun oli iltavuoro töissä! Huh, kyllä oli pää siinä lyönyt aika tyhjään. Onneksi ei ollut enempää iltavuoroja tällä viikolla! Aamut menevät paljon pirteimmissä merkeissa.

Kisajännitys alkaa olemaan hetkittäi kovempikin, onneksi on vielä kaikenlaista tekemista jotta saa ajatukset vietyä myös muualle. Myönnän kuitenkin että tässä vaiheessa ajatukset ovat jo lauantaissa!

Matka tähän asti on ollut välillä kivinen ja tuntuu aivan mahtavalta ajatella että lavalle asti pääsen :D Tällä dieetillä vielä tärkeämässä roolissa on ollut äiti, hän on niin 100 % mukana, vaikka ei edelleenkään lajia ymmärrä ihan täysin.

Tällä kertaa muuten siskokin tulee katsomaan kisoja, saas nähdä miten tykkää :) Meidän perheelle kävikin hienosti kun siskontytär voitti tehoravinne.fi lippu arvonnan eli kaksi VIP lippua katsomoon! Erittäin hienoa ja nyt ei ainakaan jätä tulematta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti