perjantai 20. huhtikuuta 2012

Mitä nihmettä?!

Eli kisojen jälkeen on palauteltu, syöty ja juotu lauantai illasta lähtien. Tiistaina kävin eka kertaa tekemässä koko kropan kevuyesti läpi. Crossaria potkin lopuksi parikytminsaa vielä. Mieli teki mennä treenamaan jo maanantaina, mutta olin muuttopuuhissa mukana ja alaselkäkin oli poseerauksista taas sen verran kipeä ettei siinä olis ollut järkeä. Tiistaina kun menin salille jo lämmittelyssä tunsin kuinka tukossa olenkaan. Kyllä kroppa oli tuon vieraan ruoan tankkauksen jälkeen ihan pihalla ja jos kroppani osaisi puhua se kysyisi että: "mitä ihmettä sä odotat mun nyt sitten tekevän? Ekana syöt todella vähän ja treenat kuin hullu. Sitten alat syömään hieman enempää ja treenat vain kevyesti. Sitten lopetat juomisen ja syömisenkin melkein vuorokaudeksi. Sitten mätät kaksi vuorokautta kaikennäköistä shaissea?! Niin mitä nyt mun pitää tehdä?!" Tuo oli siis mun kropan monologi :D Ja selainen fiilis olikin että yhteistyötä ei meinnannut löytyä. Liikearadatkin oli hukassa. Välillä tuli kylmä ja väliillä oli ihan sika kuuma. Noh, hikoilin ne kakat onneksi pois ja nyt on taas mieli sekä kroppa kunnossa.

Kisapäivän bäkkärin kuvia


Keksiviikkonakin oli kaikennäköistä arjen kiirrellisia asioita hoidettavana, joten treeni jäi torstaille. Tortsaina ennen töitä suuntasin salille ja olin jo kotona päättänyt että teen ykäkropan tänään ja jalat lauantaina ja sunnuntaina vielä kädet sekä vatsat. Ensiksi lämpöä yläkehoon kepillä ja sitten hommiin :)
 • pec dec 3*12
 • vinopenkki kässärillä 3*12
 • kulmasoutua tangolla 3*12
 • kulmasotu laitteessa yhdellä kädellä 4*12
 • takaolat kässäreillä
 • olkapäille kevyttä pumppaillua kässäreillä
 • lopuksi leuanvetolaitteessa leveällä otteella ja kapealla myötäotteella kevyttä avustettua vetoa. Lähinna tarkoituksena oli venytää hyvin ja saadaa liikkuvuutta siihen selkään. Jotta palautuu kunnolla nyt!
 • vatsat voimapyörällä 3*12
Sitten suihkuun ja töihin! Nyt on sen verran tuntuu että kroppa on kyllä kuitenkin kisavalmistelujen jälkeen vielä väsynyt koska mä olen nukkunut sellaiset 10 tuntiset yöunet ja hyvin näyttää uppovan. Ihan tarkoituksella päätin etten tällä viikolla edes laita herätystä mikäli ei ole mitään aikaista menoa. Sillä kyllä herään kuitenkin ajoissa. Kyllä kropalle on annettava se mikä se vaati. Veikkaan että treenin osalta ei ole mitään ongelama, sillä kisaviikkokin oli jo aika kevyt treenin osalta. Mutta unta en ole saanut liika viime aikoina eli käytän sen palautumisen hyväksi ja otan kaikki irti.

Lauantaian olis tarkoitus mennä(työn ja treenin jälkeen) teatterin ja niinkuin kaikkien kulturelli ihmisten kuuluu niin aion ottaa punaviinilaisllisen ainakin siinä väliajalla tai sitten jo esityksen jälkeen :D

2 kommenttia:

 1. Kyllähän se kroppa menee sekaisin aina kun tulee nopeita muutoksia. Ei sille oikein voi mitään, pitäisi vaan tehdä muutokset ajan kanssa. Kyllä se siitä taas.

  Kuulin viikonloppuna tyypistä, joka oli alkanut yhtäkkiä syömään ainoastaan superfoodeja, luomua ja protskua. Sit tuli paksusuolen tulehdus ja piti siirtyä "normaaliin" ruokaan. Kas kummaa mikään ei pysynytkään enää sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on epäilyttävän yleistä että näin käy! Tottakai kun sirtyy todella puhtaaseen ruokavalioon (tai toisinpäin) tulee vain ongelmia. Mitään siirtoja ei kannattaa tehdä liian radikaalisesti suuntaan tai toiseen. Elimistöä pitää muistaa totutella uuteen pikkuhiljaa, niin kuin vauvoillekin tehdään :)

   Kiitos, nyt olen joa palautunut mässäilystä ja palannut takaisin ruotuun ja hyvään laadukaan ruoan pariin!

   Poista