lauantai 30. kesäkuuta 2012

10 viikkoa kisaan!


Kyllä, sen kunniaksi julkaisen viime dieetin alku ja loppu kuvat! Haluan sanoa että se kun omassa päässä olet päättänyt jotakin niin kyllä se kroppa menee siinä perässä. Yksinkertaista. Ekat kuvat marraskuulta (11.2012) ja viimeiset päivä ennen kisa eli 13.4.2012 paino eroa noin 15 kiloa. 

Kesällä 2011 olin tehnyt munasolu-lahjoituksen. Eli kroppa oli aivan estrogeeni valloituksen alla vielä marraskuussakin dieetille lähtiessä. Hyvin olin tyytyväinen luovutus päätökseen sekä dieetin onnistumiseenkin! 

Töitä on tehty erittäin paljon, en kiellä sitä. Paljon töitä lopputulokseen saavuttamiseksi. Etenkin keskikroppa oli erittäin iso haaste! Lopuksi tahdonkin sanoa kaikille kisadieetillä oleville sekä tietenkin muutenkin kaikille. USKOKAA ITSEENE JA OMAAN TEKEMISEEN! Vaikka ei aina tunnu siltä niin kyllä tulokset tulee aiemmin tai myöhemmin. Olipa kyseessä fyysiset tai henkiset muutokset.

Let´s do it :)

4 kommenttia:

 1. Oon pitkään lueskellut sun blogia ja vitsit, että ihastelen sun asennetta. Ihan huikee muutos noiden kuvien välillä. Itellä tulossa syksyllä ekat kisat ja jännitän ja panikoin hulluna. Nuo kuvat ja kuvien jälkeiset kommentit ja tsempit kyllä antaa mullekin taas potkua, kun joka toinen minuutti tuntuu että ei tuu mitään ja joka toinen minuutti taas mennään täysillä. Kiitos siis noista sanoista. Hurjasti tsemppiä sinulle myös!! :)
  Terkuin Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hanna!

   Kiitos palautteesta! Erittäin miellyttävä kuulla että tekstini autoi sinuakin dieetillä eteenpäin!

   Se on kyllä niin totta että aamulla ollaan ihan lihaksikkaitta ja kireitä ja illalla taas läski-minä katso vaan peilistä. Meillä naisilla kun ei muutenkaan ole noita ulkonäkö paineita :D

   Mutta hurjasti voimia sulle eteenpäin ja hyvänä vinkkinä, ota yksi hetki kerrallaan. Huonomman jälkeen aina tulee se parempi hetki. Siihen kun oppii luottamaan pääsisi aika pitkälle! Nyt en tarkoita että olisin itse jo perillä, mutta oppimatkalla toki.
   Tsemppejä!

   Poista
 2. Mahtavan työn oot tehnyt :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tiedostan onneksi sen :) Paljon on mahtunur vaikeita päiviä, mutta nuo kuvat muistuttaa että kaikki mahdollista!

   Poista