tiistai 5. kesäkuuta 2012

Aktiivinen tiistai

Mihin mä jäinkään?!

Tässä tais mennä aikaa jotenkin liian nopeasti. Muutto on ohi.(kaikki tavarat on vielä sekaisin ja suurin osaa odottaakin purkua ja oman paikan löytämistä) Iso kuormitus on poistunut heti, vaikkei valmista vielä olekkaan! Treenattu on ja nyt tästä viikosta puntti treeniä tulee säännöllisesti se 5 kertaa, samoin aerobinen. Nyt siis lähdetään kiristymään syksyn kisaa kohti.

Eilen tein jalat. Etukyykkyä, suorin jaloin maastavetoa, reiden ojennusta, reiden koukistusta, yhden jalan reidenojennus, pohkeet, vatsat sekä ekstrana pakara laite ;) Kävin myöskin suunnistamassa ja voi kun sekin on niin kiva puuha!

Tänään päivä oli aloitettu intervallilla sitten oli kehon huolto tunti, näiden jälkeen kotona pakkailua/kokkailua ja salille tekemään olka-rinta treenin. Tein olkapunnerrus niskan takaa, etuvipareita levypainolla, sivuvipareita kässäreillä, vinopenkkia, pystysoutua, rinta taljassa. Vipareita pyramidi sarjana lopuksi. Sitten aerobisen en ehtinyt tehdä, koska alkoi olla töihin kiire. Mutta tänään olin polkupyörällä liikenteessa työmatkat joten siitä tuli sellainen 40minuuttia aerobista :)

Hyvin meni tää päivä ja nyt olenkin ihan täysin valmis mennä peiton alle ja zZz
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti