torstai 31. toukokuuta 2012

100 pävän pituinen matka!

Tänään on otsikon mukaisesti Fitness Expoon tasan 100 päivää!
Huomenna alkaa kisa ilmoittautuminen ja sähköposti taitaa lähteä sinne päin. Eli kyllä kisaan myös syksyllä. Harkitsin asiaa, mutta taitaa se olla niin että tahdon parantaa vielä sekä haastaa itsensä lisää :D

Kevään kisoissahan kilpasiskojen asettama vastus oli aika korkea. Enkä yhtään usko että nyt pääsisin helpommalla! Kaikki suuremmat ajatukset alkaa keskittyä kisaan, on ne ollut siinä jo jonkin aikaa kun pohdiskelin asiaa ja mietin kisaamista. Tottakai muutto ja sairaan kova meno töissä jarrutti hieman projektin etenemista, sillä tais ne stressi tasot nousta turhaan korkealle ja sekös vasta näkyykin kunnosaa (paino vaan nousee laskemiseen sijaan) Usdkon että asiaa rauhoittuu ja kunto alkaa edetä heti kun saan edes jommankumman asian hoidettua kondikseen. Työkuvioihin ei hetkeen saa helpotusta, mutta muutto on viimeistään huomenna hoidettu! Oikeastaan jo pelkkä ajatuskin rauhoittaa.

Huomenna onkin vapaata ja pääsee järjestämään uutta kotia kuntoon. Ajattelin myöskin ottaa kiinni treenien suhteen ja käydä parin otteseen treenamassa. Tällä viikolla ei vielä monta kerta tullut käytyä. Vaikka kuullostaakin tekosyyltä tuo työ-muutto combo niin 11tuntisen työpäivän jälkeen tuskin jaksaa pakata kampeet, puhumattakaan ettei treenamaan ehdi ollenkaan siihen aikaan kun sali on auki.

Matka alkakoon(jatkuukoon) virallisesti tälläisellä pyöreällä luvulla!
(Joku vikkelä olikin jo huomannut sivupalkiin ilmestyneen laskurin ja ihmetellyt sitä)

2 kommenttia:

 1. Tsemit uuteen koitokseen!!

  Nyt on loistavat lähtökohdatkin dieetille, ei tartte lihoja poltella kun ei ole ehtinyt liikaa kilojakaan kertyä.

  Palaillaanpa aiheeseen vakkis ihan livenä tässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja koitetaan nähdä!

   Vaikka ei ehkä ylimääräistä ole pahemmin niin fysiikka on vaan hiottavaa todella paljon ja onistuttava siinä! Tavoitetta kerrakseen siis!

   Poista