torstai 3. toukokuuta 2012

Juhlahuuma, työputki ja treenejä. Sopivasti.Viime viikonlopuksi osui kivasti perjantaille syntymäpäiväni! Tärkeiden ihmisten kanssa tuli vietetty synttäri ilta. Tarjoilin perus ruokaa, kun ei ollut pahemmin arkenakaan suunnitella saatikka tehdä mitään erikoista. Töissä on ollut aika tiukka tilanne kun on ihmiset saikulla ja vajaa miehityksellä mennään edelleenkin.

Oli kiva vastaanottaa vieraita, tykkään kovasti siitä, vaikken ihan vielä ole paras siinä! Mukava oli myös maistella vadelma juusto kakkua sekä siskontyttären mulle lahjaksi tuotuja juuri paistettuja munkkeja :P Hän oli niitä tehnyt itse ihan sillä salaisella tarkoituksella että lihottais mut, jonka hän ei malttanut jättä mulle kertomatta :)

Lauantaina pidin levon treeneistä. Sunnuntaina kävin tekemässä jalat. Tein aika erikoisen treenin, mutta menipä hyvin perille! En tehnyt niinkuin tapana on yleensä alkuun mitään moninivelliikettä vaan aloitin heti eristävillä. Reidenojennusta, reidenkoukistusta, reiden ojennusta yksi jalka kerralla, yhdenjalan kyykkykävelyä, tein myös joku ihme pakara-takareisi vempaimella, viimeistelin reisia kyykkämällä smithissä penkille ja lopuksi vielä pohkeita! Huh jalat on hieman kohmeissa edelleen :)

Maanantaina olin menossa kyllä salille töiden jälkeen. Piti päästää n klo 17, pääsin vasta 21 eli en sitten mennyt. MUTTA hullu kun olen menin tiistaina aamulla paikkaamaan maanantain treenin. Vuorossa oli olkapäät ja kädet. Eli vipareita, arnold press, viparit taljassa, hauikset sekä ojentajat taljassa, lopuksi viparit eteen superina. Tämän treenin tein muissa paitsi viimeisessä liikkeessä 4 sarjaa ja roistot siinä 10-12. Hyvä treeni ja onneksi en mennyt maanantaina yli 19 tuntisen työpäivän päätteeksi sitä tekemään, olis ehkä mennyt hieman hukkaan.

Hophop, töihin salilta ja sitten töiden jälkeen takaisin salille tekemään selkää nätimmäksi. Väsytti kyllä aika lailla, ja menin turvautumaan sokerittomaan energiajuomaan, koska tajusin että en ottanut kuin aamutreenia varten starttijuoman. En käytä loadereita aina, vaan silloin kun tilanne sitä vaatii ja tietenkin dieetien loppupuolella olin käyttänyt.

Kulmasoutua tangolla, yhden käden kulmasoutu kässäreillä, t-soutu, kulmasoutu laite yhdellä kädellä, pullover taljassa, sitten viritin vinopenkin taljan eteen, istuin väärinpäin ja kokeilin tehdä siinä kulmasoutua molemmin sekä yhdellä kädellä. Tuon siis tein sillä aikaa kun odotin alataljan vapautumista :) Hyvin sekin meni selkään, ainakin kun alla oli jo ties mitä soutua tehty. Lopuksi alataljaa ja vatsat roikkuen. Eli tälläisen soutu treenin vetäisin ja vielä venyttelin koko kropan läpi. Kyllä nyt hyvällä mielellä voi yön nukkua :)

2 kommenttia:

 1. Moi!
  liityin siun blogin lukijaksi viime viikolla ja ite asun myös Lpr:ssa :)

  http://mursun-unelma.blogspot.com
  http://lifebyjone.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jone!
   Hieno homma, ehkä ollaan täällä nähtykin! Mulle saa puhua jos näkee jossakin :)

   Mahtavaa että olet taas hyvällä motivaatiolla ryhtynyt hommaan. Oikeassa nimittäin olet ilman motivaatiota ei se vaan onnistu! Tsemppiä sulle, seuraan kehityksesi blogiesi kautta!

   Poista