sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tuplatreenia ja lepoa

Perjantaina oli tuolatreeni päivä. Aamulla olkapäitä ja rintaa ja illalla selkää. Aamutreenissä olkapäille viisi liikettä joista viimeinen kikkailujen kanssa. Pari liikettä rinnalle. Hyvin napakka ja tehokas treeni. Alan tykätä enemmän ja enemmän aamutreeneistä! Vanhus ei tule yksin :D

Illalla selkä treeni. Leuanvetoa muutama mitä pysty itse, muuten avustettuna laitteessa. Yläsoutukonetta, yläsoutua ylätaljassa, hiihtoliike taljassa narulla, ylätaljaa eteen ja taakse. Lopuksi vatsasuperi. Ja aivan jäätävä tunne selässä lähtiessä salilta. Aamulla olinkin ihan jumissa ja vanha kunnon yläselän jumitus oli palannut. Eli ensi viikolla hierojalle ja äkkiä! Mutta siitä junista huolimatta olen saanut treenin hyvin siihen mihin kuului eli leveyttä selkään ehkä olen saanut sen millin lisää :)

Töissä tahti edelleen niin kova että lepopäiviä on pakko pitää enemmän kuin pari viikossa. Lauantai olikin yksi niistä myös. Kauhea kiire paikasta toiseen, mutta kaksi asiaa silti jäi lauantaina tekemättä: jalkatreeni ja teatterikäynti. Saimme kuitenkin kuntopyörän aerobisia varten kaverilta siireyttyä uuteen kämppään suoraan. Nyt kiireessä ei tarvi aerobiselle lähteä mihinkään ja voi tehdä tarvittaessa suoraan kotona! Aerobista onkin jo ikävää :)

Kuvan on ottanut Tommi Joutjärvi. Aika kiva otos. Tykkään kovasti kyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti