tiistai 1. toukokuuta 2012

Wappua!

Viime viikon arkipäivät meni kivasti työn ja treenin parissa. Viikonlopuksi oli kuitenkin joka päivälle poikkeavaa ohjelmaa! Perjantaina illalla oli kaverin maisteriksi valmistujais juhlat, lauantaina illalla kuvattiin muutama kuva studiolla jonka jälkeen syömistä mainiossa seurassa! Sunnuntaina oli reissua rajan taakse ja sieltä löysin aivan uskomattoman löydön. Bounty jäätelön! Oli ihan pakko syödä muutaman. Nami :) Sitten mustaherukka jäätelö on lapsuudesta lemppari eli sitäkin oli nyt saatava. Kerran kun pystyy :p

Treenista on pidetty lepoa viikonlopun. Eilen selkätreeniä työpäivän jälkeen. Tein leuanvetoja, vetukumen avulla sekä avustettuna. Ylätaljaa, soutukonetta, pulloveria sekä vatsoja. Hyvä treeni vaikka olinkin päivällä aika väsynyt ja nukuin päikkärit töiden jälkeen ennen kuin salille pääsin. Viikonlopun riennot sekoitti rutiinin. Katsotaan onko selkä miten hellä tänä iltana :)

Täksi päiväksi on suunnitelmissa treenia kaverin kanssa sekä oma treenia. Vappupäivän kunniaksi mennään myös leffaan katsomaan The Avengers. Sai tuo leffa ainakin hyvät pisteet ja arvostelut. Toivon että ei kuitenkaan käy niin kuin viime leffateatteri reissulla ja pysyn hereillä :)

Hyvää vappupäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti