maanantai 28. toukokuuta 2012

Hektinen viikonloppu

Perjantain selkätreeni oli seuraavanlainen:

Muutaman lämppärisarjan jälkeen avustettuja leukoja. Tein neljä sarjaa ja ihan loppuun. Alan saada vihdoinkin tuntuman juuri siihen mihin kuuluu! Jess!
Seuraavaksi yläsoutua laitteessa ja pulloveria taljassa. Molemmat ihan suorina, ilman kikkailuja. Sitten pari liikeparia. Ylhäältä veto selälle laitteessa jossa molemmille käsille on oma talja kahvoineen+leuanveto jalat maassa smithissa. Toka liikepari oli ylätalja+pullover maaten käsipainoilla. Tälläistä versiota pulloverista en olekaan tehnyt, ainakin näin liikepariasa sain hyvin tuntumaan.
Treenin lopuksi tein vielä takaolkapäät koneessa sekä vatsat.

Hyvä treeni! Ainut että venyttely jäi tekemättä, kun ei aika vaan riittänyt ja tulikin kiire kotiin syömään ja nukkuman!

Lauantaina on tehty aerobista aamusta ja töiden jälkeen alkulämmöt haettu taas uuden kämppän lattioiden vahauksella. Sen jälkeen pikaista olkapää-rinta (käsi) extra treeniä. Tässä taas video matskua siitä. Jep valas on lyhyt toppi päällä, ei sen takia että näyttäisin mun olematonta six-päkkiä vaan sen takia että kiiren keskellä tavarat saattavat unohtua kotiin aamulla. Koska sali olikin melko tyhjä uskalsin olla ihan ilman sitä pidempää toppia ja vieläpä kuvasin kaiken. Kuvasin just sen takia koska ei olllut montakaan ihmistä kenen edessä itseni nolottaisin, joten olkaapa hyvät :)

Treenin jälkeen suuntasin tapaamaan tyttökavereita yhteen baariin, jossa oli tarkoitus katsoa samalla hieman Euroviisuja. Olinkin odottanut sitä meidän tapaamista jo jonkun aikaa! Viime kerrasta olikin vierahtanut hetki. Mukavaa rentoa yhdessä oloa ja kuulumisien vaihtoa :) Tuntuu että akutkin sai ladattua kun pääs hetkiksi ajatukset täysin työ-muutto kuvioista eroon. Kiitos tytöt <3 (vaikka ette ehkä lue tätä!)

Sununtai olikin muuttopäivä, sillä ainut vapaa töistäkin. En treenannut vaan pidin kokonaan lepoa puntista sekä aerobisesta. Kyllä se sohvan kantaminen oli ihan hyvä peruskulutuksen lisääjä :D Nyt kaikki isot on viety ja jäljellä vain pientä, sekä astiat ja suurin osa vaatteista.

Viikonloppun jäljiltä näin maanantai aamuna mieli on todella levännyt ja rauhallinen. Hyvä niin, sillä alkoi ihan hitusen verran tuntumaan että olisin ajamassa itsensä ihan täysin stressin tai loppuun palamisen partaalle. Tällekin viikolle on tulossa vapaata töistä perjantaiksi, joten ei tässä voi olla suuntana kuin ylöspäin!

Näillä aloitetaan tämä viikko!

2 kommenttia:

  1. Heh,kampukselta :) Olitsiä vko sitten la (19.5) illasta n. klo 20-21 huhtaris?

    VastaaPoista
  2. On kyllä juuri kampuksen sali :)

    En muuten ollut tuolloin huhtarissa. Kaksoisolento kenties ;)

    VastaaPoista