torstai 2. helmikuuta 2012

Viihdettä!

Sami Hedberg oli täällä meillä Lappeenrannassa keikkailemassa ja sinne sitten tuli eksyttyä. Pelkäsin että ei nappais ja olisin vaan katsomassa kelloja ja odottamassa loppua. Sellainen muisto jäi joskus jostakin toisesta koomikosta. En edes nimeä muista, mutta esiintymis paikkana oli silloin baari eli eiköhän se läpän laatukin oli suunnattu enemmänkin pari tuopillisen tai sen yli nauttineille :) Tää oli kyl hyvä. Tykkäsin. Ei parasta ikinä, mutta nauroin ja välillä nauroin vieläkin enempi!
Suttuinen kuva Samista lavalla!


Eilen oli jalka treenin vuoro ja yksi erittäin ystävällinen treenaja auttoi mua aika kivasti prässin teossa! Tein superina reidenojennusta, prässiä sekä pohkeita. Aloitin 200 kilolla prässissä ja tein kutosen, seuraavissa sarjoissa kyseinen mieshenkilö oli sitten varmistamassa ja me tehtiinkiin aika loppuun kaikki sarjat! Toka oli 180kg*9, kolmas 160kg*13 ja vika neljäs oli sitten 150kg ja laskin vain 15asti ja taishan siinä muutama vielä tulla sen päälle juuri ja juuri! Ja tosiaan siinä tein siis kaikkia kolmea liikettä putkeen. Painoja muista en laita, kun eivät ola mitenkään vertailukelpoisia. Eipä prässikään ole, mutta kun kyseessä on irtopainot niin voi mainita :) Mutta aah mikä fiilis sen jälkeen!!!! Meinasin ihan unohtaa että sen jälkeen olikin takareisien vuoeo vielä. jalat vaan tärisi ja vapisi :D Noh, tälläisesta treeni avusta on ISO apu! Kiitoskiitoskiitos!!!
Tänään olen menossa valmentajan luokse ja treenan siellä. Jännä treenata pitkästä aikaa vieraalla salilla. Viimeksi taisin tehdä niin kun olin lomalla Norjassa. En ainakaan nyt äkkiseltään saa päähän sen jälkeistä kertaa. Mulla on pientä videota poseerausharjoituksista tehty. Nyt kyse on vaan siitä milloin uskaltaisin sen julkaista. Iik!

Ai niin nyt tämä on todellista:  

Body fitness yleinen sarja - 163 cm
Tiina Pekkala, Team FitBody, Ruukki
Maria Juvas, Wellmax Team, Helsinki
Marika Lähde, Team Solana Fitness, Lahti
Terhi Kivistö, Team Jiipee, Rovaniemi
Irina Mineeva, Team Syke, Lappeenranta
Pia Junttila, Team Classic Gym, Oulu
Mari Päkkilä, Team FitBody, Oulu
Sara Adolfsen, Loviisa


Muita sarjoja ja kilpailun osallistujia voi katsoa virallisista kilpailun nettivuista 


On muuten kova seuraa mulla. Mutta panokset on jo piipussa ja eteenpäin kohti kevättä mennään eikä meinataan!2 kommenttia:

 1. Ai sykkeellä on joku teamkin? miä ku en näistä lpr ympyröistä tiiä mitää. :) ja ite käyn ny huhtaris,mut kävin ennen inttiä kampuksen sykkeellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Syke Gymilä on oma rekisteröity tiimi. Kun kilpailee IFBB liiton kisoissa voi edustaa, mikäli haluaa, Syke Gym tiimia.

   Tule itsekin käytyä kampuksella sekä keskustassa ja myöskin erittäin satunnaisesti huhtarissa :) t.Turisti :D

   Poista