perjantai 24. helmikuuta 2012

Kyykkypepuille :) (for girls only)

Oletko kenties unelmoinut täydellisesti istuvista housuista ehkä jopa farkuista eikä vaan leggareista ja treenipökistä? Unelmasi voivat toteutua!


Juujuu, olen itse melkein heittänyt kirveen kaivoon sen osalta että ikinä löydän selliset OIKEASTI istuvat ja vielä lisäksi erittäin mukavat farkut. Nyt on päälläni juuri sellaiset. Nimittäin LIU JO merkkiset farkut ovat bottom-up -farkut! LIU JOn bottom-up farkkumallisto onkin ensimmäinen takamusta kohottava farkkumallisto koskaan! Muut merkit ovat saaneet siitä hyvän idean kopioida ja ei kovinkaan menestyksekkäästi! Merkki on jo olemassa vuodesta -95 mutta Suomeen on tullut suhteellisen hitaasti.Ok nyt sä tietenkin ajattelet, että hei mähän olen kyykkäilyt ja saanut pakaroihin jo muotoa tarpeeksi, en mä tarvitse mitään kohotusta takapuoleen...joojjoo, mutta kyse ei valitettavasti ole samasta push-upista kuin esim rintsikoissa. Pakaroiden alle ei tule mitään tyynyjä :D Bottom-up leikkaus perustuu siihen että tavallisten farkkujen sijaan ne eivät litistää takapuolta kasaan vaan antavaat pepulle lisätilaa :D  Erikoisleikkaus siis myöskin muotoilee ja nostaa takapuolta ja luo näin jokaiselle naiselle unelmien pepun! Maailmalla nämä ovat jo pidempään olleet kulttimaineessa. Eikä oikeasti turhaan! Aivan loistavat farkut ne oikeasti ovatkin vaikka hieman tyyrimmät kuin muut! Hintansa arvoiset jokatapauksessa. Suosittelen ainakin kokeilemista.

Liu Jo:n farkkuja on myynnissä mm. Brand Gallery myymälöissä. Löytyy Vantaan Jumbosta, Espoon Sellosta, Lappeenrannan Weerasta sekä Turun Hansasta.


Nyt on saapuneet juuri uudet pesut ja löytyy usempia malleja tummempaa, vaaleampaa, saapasfarkkua, leveälahkeista sekä ihan farkkumallista housua! Hintahaarukka on 155-255€

Miehillekin on olemassa oma mallisto, mikä ei ole ilmeisesti vielä rantautunut Suomeen asti. Saatan toki olla väärässä tämän suhteen. Naisille kun taas löytyy myös aivan ihastuttavia laukkuja ja vöitä. Myös kenkiä sekä vaatteitta ylipäätänsä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti