perjantai 3. helmikuuta 2012

Pakkaspäivän kuntotsekkaus ja treenit

Eilinen päiväni alkoi herätyskellon soittoon ja aloin melko heti kiskomaan vaatteitta päälle, tiesin että ulkona oli kylmää ja aioin olla valmiina siihen. Neljän housuparin ja samanverran yläkehoon vaatetta laittetuaani, päätin laittaa tuplapipon sekä hanskojen päälle vielä lapaset. Noh, menin ulos kohti salia, ajatuksena tehdä intervallin. Ja niinhän mä pääsin hyvin lämpimässä salille ja ei muuta kuin pyörän selkään :) Aah, oli aika rankkaa taas, mutta niin hyvä!!!


Sitten kaupan kautta kotiin ja aamupalalle. Kahvia <3 ja tottakai muutakin!

Sen jälkeen suuntaisin kohti Kouvolaa ja siellä kuntotsekkausta ja selkä-rinta treenia! Taytyy kyllä sanoa että oli ihan sairaan hyvä treeni! Mun selkä ja rinta oli puolen tunnin sisällä rääkitty aivan loppuun! Hyvä fiilis! Ei siitä yksin saa ittestä irti mitenkään niin paljon ja valmentaja kyllä saa kaikki menut ja antaa myöskin runsaasti motivaatiota kotiin viemiseksi :) Mä olen nyt yrittänyt suostuttella eräästä käymään mun kanssa silloin tällöin että jättäisin ne fuskaamiset vähemmälle!!!
Tälläisen bongasin salin aulassa :D
Kolikollakin on kaksi puolta!


Hyvä päivä oli siis! Sain autonikin vihdoin fiksailtua eilen ja tänään sainkin vielä hieman lisää apua sen lopulliseen fiksaamisen. Nyt uskaltaa ajaa pomppusemmallakin tiellä :)


Hieman oheisjuttua vielä! Olen tämän viikon ollut yksin kotona ja töitäkin on ollut aika vähän eli meni aika paljon lepäilyksi sekä treenamiseski aikaa tähän asti. Enemmänkin ehkä jopa ensimmäiseksi kuin toiseksi. Aikaa on kuitenkin ollut tutkia kaikkea jännää, joten tein pienen tutkimuksen taas :D

Muistelin että joku bloggaaja oli postaillut vähän aikaa sitten blogiin sivuille tuovista hakusanoista. Noh, päätin sitten itsekin tsekata :)

Löytyi muutama ihan perusjuttu eli body fitness tulokas ja syndrooma cervicobrachiale ihan ymmärettävistä syista :)

Sitten tulee hassumpaa nimihakua mm. Kati Alander ja Tiina Vaskelainen. Meinaakohan ihmiset pettyä kun ei löydyy kyseistä ihmistä täältä?! Yksi nimi on erikoisen mielenkiintoinen vai olenko nyt jotenkin sivistyksestä jäljessä tai kenties yleissivistyksessä on aukko tässä kohtaa. MUTTA kuka on Jyrä Tapani? Kiitos jos joku osaa sanoa, sillä rupesi kiinnostamaan aika paljon, sillä yllättävän moni on löytänyt tiensä tähän blogiin hakemalla kyseisellä nimellä.

Sitten on muutama myöskin aika tavanomainen hakusana kuten Elsil, kuntosali lappeenranta, hiusmallit, kiva hiusmalli jne hiuksiin liittyvää.

Nyt on reilu kymmenen viikkoa tehdä entistäkin kovempi töitä!

P.S huomasin uuden lukijan joukossamme :) Tervetuloa ja toivottavasti viihdyt juttujeni parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti