lauantai 18. helmikuuta 2012

Viikkokertomus

Heippa!

Ajattelin hieman kertoa viime viikosta tarkemmin. Eli mitä, miten ja milloin. Monia näyttäis kiinnostavan miten tää elämää pyörii. Joten nyt on paljastuksien aikaa ja kaikki henkilökohtaisuudet esiin...no ei nyt ihan sentään :D Ihan vaan ajattelin ieman raottaa oman viikon tapahtumat.

Aloitetaan viime viikon sunnuntaista:

Eli sunnuntaina oli ohjelmassa herätyksen ja aamupalan jälkeen intervalli salilla kuntopyörällä. 11.30 menin töihin. Töistä pääsin noin kello 16.30 ja suuntasin takaisin salille, jossa tein käsi-olkapäätreenin. Sitten sieltä suoraan Fysio-eskolaan jumpalle ja siitä sitten kotiin. Taisin venytellä ihan vähän ja katsottiin muistaakseni silloin myöskin hieman telkkua ennen nukumaan menoa.

Maanantaina päätin nukkua hieman pidempään ja jättä aamuaerobiset seuraaville viikonpäiville. Eli herätys noin kello puolen yhdeksän aikaan ja siten kympiksi töihin. Salikassi ja päivän eväät tietty messissä. Toistä pääsinkin suunniteltua myöhempää, mutta salille pomppasin tekemään selkä-rintatreenin puolen kasin aikaan. Sitten kotiin ja seuraavale päivälle kampeet ja eväät valmiiksi. Ja nukkumaan.


Tiistainahan oli ystävänpäivä joten päätin herätä huonolla tuulella, sillä en osaa suhtautua tuollaisiin juhliin kovinkaan hyvin. Muistin kyllä ystäviä ja rakkaitta, tärkeitä ihmisiä mun mielessä jo heti aamusta. Vaikka olinkin jotenkin  Ystävät ovat tärkeät ja rakkaat! Aamuinen huonotuulisuus ei varmaan näkynyt kenellekkään paitsi yhdelle ihmiselle ja olen siitä pahoillaan edelleen. Kävin tekemässä aamuarobisen salilla heti heräämisen jälkeen ja siitä siirryin aamupalalle töihin :) Minusta on olut kätevämpää ottaa aamupalan ihan mukaan ettei tarvi palata enää kotiin lenkin jälkeen, siis jos teen sen salilla niin tuo on minusta kätevämpi. Paitsi tämän päivän kohdalla kävi niin että olin unohtanut ottaa mun aamupala kananmuna mukaan, joten söinkin ne vasta illemmalla. Työt aloitin kello 10. Treenia ei tiistaina ollut vaan töiden jälkeen kipin kapin juoksin laffateatterin jossa katsasteltiin uusin Mission Impossible: Ghost Protocol. Ihan jees pätkä. Sitten kotio ja taas ne iltaiset rutiinit, eväiden ja salikassin pakkaaminen. Siten tuli yö.

Keksiviikkona tein aamuerobisen ulkona hölkäten. Yllätyin että pystyin hölkätä ulkonakin, sillä yleensä minulla nousee syke hieman korkeammalle ulkona hölkätessä kuin sisällä matolla. Nyt siis hölkäsin aivan ihanassa ilmassa 45minuuttia. Sitten aamupalasta naamaan ja erilaisten asioiden hoitoa kotosalla. Ennen kahtatoista olinkin salilla ja vuorossa jalkatreeni. Nappiin meni ja hyvin sain kaiken tehtyä Kyykkyä 67,5kilolla :D Ei mitkään suret painot, mutta sitäkin suurempi tuntuma reisissä! Sitten töihin ja töiden jälkeen olimme kaverini kanssa lähteneet saunaan ja avantoon <3 Aivan mahtava oli tuo päivä ja hyvin rento olo saunan jälkeen. Kävin kyllä vielä tekemässä joitakin puuttuvia ruokaaineita ja istahdin puoleksi tunniksi sohvalle katsomaan Jutan ohjelmaan :) Sitten kaikki valmiksi seuraavalle päivälle ja odottamaan aamuaerobista ja valmentajan tapaamista.

Torstaina heräsin hieman aikaisempaa. Ajattelin että lähden vaihteeksi tyhjällä mahalla tekemään intervallin ja pakasin kaikki tarvitavat päivän eväät mukaan ja suuntasin salille. Tein 20 min intervallin spinning pyörällä suihkuun ja sitten salin aulassa aamupala nassuun. Otin termariin vihreätä teetä aamupalan täydentämiseen. Sitten hyppäsin autoon ja kohti Kouvolaa. Siellä kuntostekkausta ja olkapää-käsi treeni. Sitten autoon ja takaisin Lappeenrantaan. Ehdin pyörähtää kotona ennen kuin menin käymään töissä. Töiden jälkeen suuntaisin fysio-eskolan jumpalle ja venyttelemään. Sitten olo olikin väsynyt, mutta iloinen. Kotiin käppäilin hieman hitaampi kuin yleensä, sillä tuntui ettei ole kauheasti voimia kävellä reipaasti. Katsottiin vielä hömppä-leffan.

Perjantaina herätys normaaliaikaan. Sitten salille intervallin tekoon ja siitä sit töihin. Työpäivän päätyttyän salille tekemään selkä-rintatreenin. Salilla olin noin kello 18.30. Hyvä treeni loppuaerobiset ja pikavenyt päälle ja kyytiä odottamaan. Siitä sitten kotiin ja siellä kotihommia sekä ruokailun yhteydessä Gordon Ramsey ja paras ohjelma! Lisää kotihommia ja sitten tulikin nukkumaanmeno aikaa.

Lauantaina aamulla olin aloittanut työt kello 9 ja sen jälken menin tekemään viikon viimeisen intervallin juosten matolla. Itseasiassa kaupassa käytiin vielä ennen salille lähtöä Aloitin noin kello viisi. Salilta kotiin ja hieman kotijutuja sekä Putous ohjelman katsominen ja sen aikana venyttelyt. Sitten yölepo :) Kirjoitan tän vielä ennen kuin lauantai on päättynyt, mutta suunnilleen tällä systeemillä se kuitenkin etenee. Eli lauantai on niin sanottu "melkein"lepopäivä.Eli viikon saldo on:
Puntti treenit 4 kertaa
Pilates 2 kertaa
Aamuarobinen matalasyke 2 kertaa
Intervalli 4kertaa

Yleensähän mulla on nyt kolme intervallia ja kolme aamuarobista viikossa, mutta kun tuon nyt laitoin sunnuntaista sunnuntaihin niin näyttä hiemna erilaiselta. Kunto etenee kohti kireyttä vaihteleviin askeliin, mutta hyvää tulee joka tapauksessa :D Tällä viikolla jo mietettiinkin että pitäiskö varata ihan laivamatkatkin samalla kun Turun suunnalla liikutaan huhtikuussa. En nimittäin tainnut olla laivalla kun joskus hmm 10 vuotta sitten :) No tässä on vielä hetki miettiä tätäkin asiaa. Ai nin olen onnellinen!

Hyvää viikonloppua kaikille höpsöille ja ei niin höpsöille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti