sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Herkkua!

Noniin se olis viikonloppu käytännössä loppumassa! Täältä viikolta kaikki mitä piti on tehty eli nyt muutama tunti olemista.

Perjantaina tein salilla aamusta intevallin, iltapäivällä rinta-olkatreenin sekä illalla oli vielä koipi hierontaa. Eli tehokas vapaa päivä töistä :) Hyvässä kuosisssa oli koivet tällä kertaa ei sen suurempaa tuskaa eikä kipua.

Launataina tein poikeuksellisesti pidemmän työpäivään, joten päätin suosiolla siirtyä töistä suoraan sohvalle viltin alle katsomaan Putousta :D Ai että, siinä samalla olin sitten tehnyt kakkuvalmistelut.

Tässä hieman kuvamateriaalia siitä:

Tässä pohjalevyjä varten taikina on pyöräytetty :)  Pohjassa muuten ihan oikeata suklaata sekä kaakaojauhetta!

Tässä kamu tulikin uunista.
Tässä leikattua kakkupohjaa, kostukkeeksi tuli kahvia sekä pullollinen konjamiinia ;) Väliin tuli aprikoosisosetta sekä kermaa-suklaa moussea.
Tässä on sitä moussea kulhossa sekä sosen ja pohjalevyn päällä. Eka kerros. Minusta näyttää erittäin mielenkiintoiselta tässä vaiheessa :D
Siinä on sitten kakku kootuna jääkaapissa painon alla. Hyvin tulikin tarpeeseen jouluksi hankitut oluet :)
Kakku jäi odottamaan jääkaappiin sunnuntai aamuun. Sillä väliin päätin tehdä Runebergin torttuja.


Siinä valmis synttärikakku sunnuntai aamuna! Suklaakuorrutusta on päällä ja koristelut hieman kesken. Siihen tuli päällekin vielä vähän aprikooseja. Ja ei muuta kuin ONNEA!

Tässä runebergit launatai iltana......ja tässä sunnuntai aamuna :)


Joulu on ollut muuten muussakin kuin oluiden muodossa leivonnan apuna. Runebergin tortujen taikinaan olin sekoittanut viime joulun yli jääneitä piparimurusia, jotka löysin pakastimen perukoilta :)

Tänän, sunnuntaina, kakkutehtaan jälkeen olin käynyt treenamassa salilla, jossa olikin mun yllätykseksi todella paljon porukkaa. Todennäköisesti kylmä ilma on ajanut kaikki sisätiloihin treenamaan! Sitten ohjelmassa oli sunnuntai vierailut äidillä. Illalla kävin vielä jumpalla eli siis ihan pilateksessa.

Sitten tänään koitin ottaa itsestänikin kuvia. Hmm, yksin ja kännykällä. Eli ei näy mitään, mutta laitan silti kun suurin huomio on nyt kuitenkin aikaisemmissa kuvissa :P


ja hieman edestä 
Vähän takaanta

2 kommenttia:

 1. Olipa muuten ihan sairaan hyvää kaakkua ja tortut kanssa! Kiitos tuhannesti, vähensit miun stressiä moninkertaisesti!

  VastaaPoista
 2. Hyvä että maistui ja oli vieläpä hyviäkin!

  Kiitos että sain tehdä ja olla avuksi <3 Aika iso luottamus!

  Ei muuta kuin pyytämän lisää vaan :)

  Ainakin kaksi kuukautta aikaa on tehdä vaikka mitä leipomisia :D Eli ei muuta kun tilamaan vaan!

  VastaaPoista