tiistai 19. kesäkuuta 2012

Jukolan ja Venlojen viesti

Launatai oli lepopäivä. Tai no oliko sittenkin?! Aamulla suuntasimme kohti Vantaan kaupunkia ja siellä aivan upeassa ilmassa vietin päivää poikeuksellisesti metsässä telttaillen. Hakunilan urheilupuisto oli muuttunut kokonaiseksi kaupungiksi ja parhaillaan Jukolan viestin kilpailualueella oli 50.000 ihmistä! Herranen aika, sehän on jo melkein saman verran kuin koko meidän cityssä :D Jukolan sekä Venlojen viestin osallistujia olikin tänä vuonna aivan ennätysmäärä eli jotakin lähellä 18.000. Hienoa että tämäkin laji alkaa saamaan harrastajia lisää. Minullahan on pitkä historia suunnistuksen parissa, olen jo pikkutyttönä äidin kanssa viettänyt varmaan yli puolet viikonlopuista metsässä. Eli kyllä koitan parhaani mukaan ylläpitää suunnistustaitoa (vaikka moni ei uskois jos on ajanut mun kanssa autolla, minun siis olleessan kuski!) maastossa olen selkeästi parempi suunnistaja kuin navigaattorin neuvojen noudattaja autossa :D

Mutta minä juoksin erittäin hyvin mun oman ankkuriosuuden Venlojen viestissä ja meidän joukkue nousi vime vuoden tuloksesta 235 sija ylös :) Nyt ollaan 492 ja mikäli ensi vuonna taas mennään saadaan yrittää 400 parhaan joukkkoon vaikka. Yhteensä Venlojen viestissä on ollut 1272 joukkuetta ja kaikissa siis juostaan neljä viesti osuutta.

Linkki jossa näkyy meidän joukkueen väliajat ja tulokset:
http://online.jukola.com/tulokset/fi/j2012_ve/kilpailijat/727/

Tässä mun henkilökohtainen suoritus. Kyllä oli yllättävän paljon potkua noissa koivissa, ihmettelin itsekin kun pistin töpinäksi maalisuoralla. http://online.jukola.com/tulokset/fi/j2012_ve/kilpailijat/727/4/ Koko ratamatakan olin mennyt 10-12min per kilsa mutta niinkuin vikassa pätkässä näkyy nopeus olikin 3,18min/km :D Kyllä paukkuja löytyy yllätävän hyvin ja mikä fiilis! Mä olen kyllä selkesti kilpailija luonnetta omaava. Nautin suunnattomasti kilpailuista ja kilpasuorituksista.

Hakunilan urheilupuiston uimahalli samoin kuin salikin olivat auki läpi yön. Kävin juoksun jälkeen vain uimassa, salille ei ollut asiaa silloin.
Mutta nyt palataan siihen mihin fokus on tällä hetkellä oikesti ja mitä kohti menen koko ajan päivä päivältä lähestyen! Syksyn kisoja tietenkin tavoitteleen. Paino on nyt tuon viikonlopun jäljiltä ensiksi tipahti todella paljon, mutta nyt taas nousi pikkasen ylemmäksi. Kuitenkin juuri tällä viikolla luulen ja uskon siirtyväni pysyvästi alaspäin uuteen kymmenennykseen. (meniköhän tuon sanan vääntö ihan oikein?! :D)

Koska lauantain ja sunnuntain välinen yö meni ajellessa kotiin ja sänkyyn pääsin vasta kello viiden jälkeen aamuyöstä, sunnuntai meni aivan koomassa. Heräsin puolen päivään aikaan ja olo oli aivan hirveä. Jalat oli kuin kaksi betonipylvästä, päässä jyskytti kuin mikäkin rumppu. Oikeastaan olo oli ihan krapulainen. Otin parinkymmenen minuutin päikkärit iltapäivällä ja sitten salille tekemään olkapää-käsi jumpan. En edes muista mitä olin tehnyt. Tein kevyesti koska ei yksinkertaisesti ollut vääntöä ja pyörytti aivan tajuttomasti, joten päätyin kevyempän vaihtoehtoon :) launatai päivän menin lepokaloreilla, koska salitreeniahän ei ollut niin ei se palautuminen ilmeisesti ihan niin nopeata ollut!
Maanantai käynnistyi aerobisella, sitten aamupala ja salille etureisien kimppuun. Tein etukkyykkyä, reisiojennusta kahdella jalalla, askelkyykkykävelyä, reisiojennusta yhdellä jalalla vuorotellen ja pumpaten. Pohkeet seisten lopuksi. Sitten siihen väliin työpäivä ja töiden jälkeen aamupäivän treenin paikkausta eli ne puuttuvat takareidet. Suorin jaloin maastavetoa, takareiskat maaten, takareidet istuen yksi jalka kerralla, pari sarjaa suorinjaloin maastavetoa kässäreillä yhdellä jalalla seisten, tein pinetä extraa eli pakarat taljassa sekä pohkeet istuen. Lopuksi vielä crossaria 20minsa. Päivä paketissa suihkuun kautta kotiin nukkumaan :D

Ain niin eilenhän minule tulikin odotettu paketti TEHORAVINNE.Fi verkkokauppasta. Siellä on nyt pientä lisää jota olen halunnut kokeilla jo pitkään eli nestemmäistä L-carnitiinia. Carnitiini muuttaa rasvan energiaksi ja dieettillä saa ne läskivarastotkin tehokkaampi käyttöön, kun ei kerran ruoasta enää paljon mitään saa :) Eilen ennen aamuaerobista maistoin sitä ja voi että olipa hyvänmakuinen. Olen esim viime dieetillä käyttänyt samaa ainetta jauheena ja sehän maistuu ihan törkeän pahalle. Okei no se kasvattaa luonnetta kun aamulla tyhjään mahaan vetäsee sameata nestettä mikä maistuu oksulle. Mutta parempi tää on näin oikeasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti