perjantai 8. kesäkuuta 2012

Jalka vuoro vol1

Eilinen lepo oli erittäin hyödyllinen. Siinäpäs se taas näkee :) Aamuaerobinen kulki tänä aamuna kuin rasvattu ja hiki virtasi! Koko päivän olo oli erittäin energinen ja vaikka työpäivä taas venähti niin hyvin jaksoin sekä töissä että treenissä!

Treenin kohteena salilla oli tänään reidet edestä ja takaa, pohkeet sekä vatsat. Elikkä alakroppa! Jeah :D

Buusteri huiviin ja lämppärit viitisen minsaa. Sitten ei muuta kuin töihin. Päätin vain ainoan liikkeen etukäteen ja se oli sama kuin viime jalka treenissä eli etukyykky. Olen vieläkin epävarma sen kanssa, koska olen sen kanssa suht äskettäin tutustunuut lähemmin. Mutta tässäpä treeni:


 1. etukyykky;  40kg*15, 50kg*12, 60kg*8, 70kg*3!!!! eli enkat tuli :D
 2. prässi ;yhdellä jalalla neljä sarjaa 40kg tässä vaiheessa oli jo aika AUTS!
 3. reiden ojennus; laitteessa pakalla kolme sarjaa
 4. reiden koukistus; irtopainolaite kolme sarjaa 45kg
 5. reiden koukistus maaten parisen pumppaava sarjaa muistaakseni?!
 6. pohkeet seisten 
 7. askelkyykky 15 kilon kässäreillä muutama sarja
 8. pohkeet seisten +vatsat roikkuen vuorottellen
 9. tässä kohtaa halusin tehdä etureisille vielä lopuksi kunnon pumppi-pyramidi sarjan, mutta se laite oli koko ajan varattu eli tein vähän extraa :)
 10. jalkojen loitonnus sekä lähennys laitetta joitakin sarjoja...:D En ikinä noita kyllä tee enkä ymmärrä miksi tekisin! ehdin tehdä vatsarutistuksiakin tässä välissä
 11. No, niin nyt on laite vapaa ja ihanan kipeän pumpin sain etureiskoihin!

Loppuun stepperia 20 minsa ja pukuhuonen kautta polkemaan kotiin. Oli hyvä polkea lämpimässä kesäilmassa, vaikka piposta en vieläkään luovu. En luovu varmaan koko kesänä, etenkin kun fillarilla mene illalla niin ei se tuuli lämmin ole.

Tein usemman videon treenistä ja julkaisen ne vaikka huomenna. Saatte arvostella suoritustekniikan sekä antamaan vinkkeja korjauksia varten!

Nyt vähän ruoka ja nukkumaan, aamulla odottaa työ alkaen klo 9 ja ennen sitä jos intervallin polkis pois alta niin hyvä.
Öitä!
26.5.12


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti