perjantai 20. heinäkuuta 2012

Hehkutusta!

Ihan sairaan hyvää jalkatreeni ollaan tehty eilen kaverin kanssa! Voi että olen vieläkin fiiliksissa!!!

Näin kun on aika kuulunut jo vuorokausi siitä rääkistä voin kyllä todeta viimeistään nyt että aivan huippu treeni tuli ihan oikeasti tehtyä! Siinä meni ilmeisesti moni asia nappiin, sillä tänään on ihan todella kivulias sekä etu että takareisi!! Oikeastaan myös pakarat ja vatsat! Vatsoja ei tehty ollenkaan, mutta uskon että etukyykky teki osuman niihinkin :D

Elikkä treeni oli seuraavanlainen:
  1. Etukyykky nousevalla vastuksella ja tehtiin niin monta kuin tulee 40kg,  50kg,  60kg, 70kg Itse tein 15/12/7+1 tai 2 avustettua (tässä kolmossarjassa meinas tulla oksu :P) /3+2avustettua!!! Ja nyt se pylly meni aika paljon alemmas kuin silloin kun yksin teen! Ja paljon alemmas kuin niissä mun kyykky videoissa!
  2. Reisiojennukset tehtiin ihan loppuun siinäkin. Näitä kolmisen sarjaa pysähdyksellä ja hidastaen :) Nam hyvältä tuntui!
  3. Suorinjaloin veto käsipainoilla tässäkin päätettiin tehdä nousevalla vastuksella ja loppuun asti. Laskematta toistoja! Vahingossa aloitin samalla painolla kun kaveri. Eli 15kg per käsi, sitten 17,5 (tässä vaiheessa ei ollut tuntoa etureiskoissa enää olleenkaan! Miten oiva mahdollisuus keskityä vain takareisiin siis :D ) siitä 20kg per käpälä ja siitä vielä 22,5
  4. Takareiden koukistusta maaten siinä kolme tai neljää sarjaa tehtiin. Kyllä tuokin meni hyvin kun toinen on siinä viereessä piiskamassa! 
  5. Askelkyykkykävelyä loppuun. pari kolme kierrosta ja askeleita tuli noin 20 + keksittiin kokeilla kävellä salin rappusen ylös ja alas niiden samojen painojen kanssa. Noh, hyvä hiki näin lopuksi ja totaalinen jalkojen tappaminen on saatu aikaiseksi.
  6. Lopuksi krossarilla palauttavasti parikyt minsaa
Siinä kun treenin lopetettiin oltiin molemmat samaa mieltä että aika onnistunut on! Jäi just sellainen fiilis että hitto oliskin pitänyt laittaa enemmän painoja, mutta samalla oli kuitenkin niin puhki kuin olla ja voi! Mä muuten muistan tooosi hyvin että näin minusta tuntui viimeksi vuonna 2009 kun aloitin oikeasti kovan treenin. Silloin salilta lähhtiessä oli aika usein just tuo sama fiilis ja silloinhansainkin korottaa painoja ja juosta yliinnokkaana salille uudelleen tekemään seuraava treenia. Mä muistan kun en malttanut pitää lepopäiviä kun olin aivan hurmaantunut tuohon tunteseen! Näin dieetillä joskus treenista tule pikkasen pakonomaisempi kuin yleensä ja koska ei treenipainot vältämättä pysty korottamaan ihan joka treenissa niin tuo tunne ei aina ole tunettavissa. Sen takia riemuitsen!

Kiitän seurasta kovasti treenikumppania! Uudelleen sitten joku kerta jooko?! :D

Kisaan on tänään 50 päivää eli vähäsen reilu 7 viikkoa. Paino näyttää yhtä ja peili toista. Mutta minusta tuntuu että NYT se kiristyminen alkoi!

Tänään aamulla aerobinen ja sitten olkapäitä Keskustan sykkeellä. Sekin meni mahtavasti ja olkapäät näytti erittäin erittäin hyvältä jos tuo pyöreys ja paine saan lavalle niin olen super tyytyväinen. Sitä olen kyllä jo tällä hetkellä! Ja kiitollinen että saan treenata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti