tiistai 24. heinäkuuta 2012

Rauhan julistus

tuntuu etten ole hetken taas kirjoitellut. Viime viikko meni treenin ja työn parissa, ihan perusarkea eikä juurikaan mitään ihmeempää. Lauantaina olin töissä aivan totaali koomassa. Eipä olis enempää väsyttää jalat oli painanneet ehkä vähintäänkin tuhat satakiloa ja sitten kun seisomatyö...se oli sittenn päivästä kuitenkin selvitetty ja salillekin menin selkä treenamaan! Hyvin sekin sitten meni pienen vastoinkäymisen jälkeen. Onneksi :) Saunomista treenin päätteeksi (tällä kertaa ei edes naapurin ukko tullut mukaan! Se kun oli viikko sitten siellä kun mä tulin. Eipä hän sitten huomannut että kesä ajaksi oli saunavuorot muuttuneet :)!) ja sitten jaksoin pienen ihmen kautta lähteä tyttöjen kanssa käymässä "ulkona" Ulkona satoi siinä iltana vettä ja eikun pinkki sateenvarjo messiin ja tapaamiselle :) Jaksoin olla jopa yhteen asti nauttien kupposen kahvia, teetä ja luonnollisesti vettä (ilman jäitä! Kiitos Minnalle vinkkistä :))

 Pieni video jostain parin viikon takaisesta treenista. 
Kuvakulma on mitä on taas, kun ei ole hovikuvaaja mukana :)

Sunnuntaikin meni töiden parissa, hieman paremmat energiatasot kyllä oli. Että kivasti meni ja siinä päivänä tein aamuaerobisen ja sitten vielä illalla tehoaerobisen! 

Ma-ti olikin vapaata! Ja kyllä oli niin väsy niin kropassa kuin päässä että maanantaina päärin pitää ihan totaalilepopäivän. SIIS oikeasti en muista milloin olisin näin tehnyt. En tehnyt aamuaeroa, enkä tehnyt intervalleja enkä käynyt salilla! Maanantaina en siis taistellut väsymystä vastaan vaan annoin kropalle lepoa ja pelkkä olemista! Uskon että se tekee hyvää tuleville päiville. Tein kyllä paljon kaikkea muuta. Mm, nyt on nätimmät ripsuttimet taas vähäksi aikaa :D 

Tänään tiistaina starttaa mun treeniviikko joita alkaakin olla vain kuusi+kisaviikko!!!! Nyt kaikki peliin ja parasta tavoitellaan!

Tiedän että yksi ihana ihminen lukee tämän ja haluankin sanoa vielä tätäkin kautta kiitosta ymmärryksestä ja tuesta! Ilman sinua olisi oikein hankalaa ja vaikeakin suoriutua arkielämästä niin hyvin kuin se nyt onnistuu! Kiitos Minna ja koita kestää vielä vähän aikaa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti