maanantai 30. heinäkuuta 2012

Nuppi vähän jäässää :)

Viime viikko meni treenatessa ja töissä, ihan arjen peruskuvioissa. Kaikki meni hyvin treenin osalta ja sunnuntaina koko viikon kruunasi Tiinan järjestämät poseharkat(http://ironsis.wordpress.com/author/tiinakasvi/) Tiina on aivan mahtava ja kannustava persoona ja on ilo osallistua harkkoihin. Saa paljon hyviä vinkkejä kun tehdään kaikki yhdessä ja saa vaihtaa myöskin kuulumisia ja ajatuksia muiden fitness tyttöjen kanssa. Se motivoi ja piristää mukavasti joka kerta!

 
Hommasin tuollaisen laukun vain tuon teksin takia oikeastaan! Just näin!!!


Pyörähdin myös valmetajan luona ja sain sieltä myös paljon potkua eteenpäin! Nälkä on kuulemma luvassa vielä enempi, mutta kyllä olen valmis siihen! Hyvää tietää että eteenpäin mennään ja kisoihin onkin enää alle kuusi viikkoa! Töitä tehdään vielä todella paljon ennen kuin ollaan siinä kunnossa jota tavoitellaan!

Viime viikkoina ostoskassista on välillä löytynyt mitä ihmeellsiempiä juttuja, alla muutama kuva niistä. Kotona on aina yhtä jännä tsekata mitä tällä kertaa löytyy :) Miksi en tiedä, enkä edes halua tietää. Nuppi on ilmeisesti välillä poissa käytöstä. Mutta tässä vaiheessa dieettiä se onkin aivan normaali ilmiö, joten ei hätää!
Kauppareissulta palatessaan löysin kassista tälläiset :) Ja jälleen kauppakassin löytöjä. Tarkoitus oli ostaa kvinoa ja pepsi maxia ...:DTänään oli huippu selkä treeni Huhtarissa ja sain taas kaverin mukaan ja mikäs sen parempaa! Huippu treeni ja selkä kiittää. Ainut miinus minkä tajusin vähän ehkä liian myöhään oli että tiistai aamulla mulla on labra-verikokeet ja pitää olla syömättä 12h. Treenin aloitettiin klo 19, tai no mä hienosti saavuin paikalle vasta 19.20. Eli luvassa on kituumista ilman ruoka aamuun asti. Eipä se näin dieetillä tietty pahemmin haitta ja olin vielä just ennen kasia juonut tarvittavat aminot jotta palautuminen käynnistyy paastosta huolimatta. Söin kyllä myöskin kaikki päivän eväät muutenkin ennen klo 18 ettei tarvi ihan nälkäkuolema nähdä. Sillä eihän mulla enää tässä vaiheessa muutenkaan ole pahemmin kaloreita syötäväksi. En viittinyt jättä mitään niistä syömättä.

Huomenna on vapaata töistä ja hoidan taas kaiken mahdollisen. Labrat, hammaslekuri, menen malliksi valokuvausleirille ja ehkä pääsen MP:n kyytiin illalla. Kiva päivä siis tiedossa, treeninkin teen illalla mikäli vielä ehdin. Aerobista aamulla nyt ainakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti