keskiviikko 15. elokuuta 2012

Itsepähän pyysin

Jee! Nälkä on aivan sietämätön :D Hullu olen kun nautin tästä fiiliksesta, mutta tietää että tapahtuu. Se on tässä vaiheessa SE juttu! Pää on pimennossa ehkä edelleen hetkittäin, tuskinpa se muuttuu ennen kuin saan vähän enemmän ruoka koneseen!

Heinäkuun kuva. Sami Kontto
Eilen nukuin pommin, siis nukuin niin pahasti että heräsin klo 9.45 ja työt alkaa 10.00. JEP. Siinä sitten olikin aika kiire pakata eväitä, koska laiskottelin illalla enkä pakannut valmiiksi! Noh se oli aivan järkyttävä se aamu. En tykkä tuollaisesta yhtään, vaikka aika usein mulla kiire onkin vaikka heräänkin ajoissa. Kyllä mun ajankäyttö ei aina ole parasta mahdollista ja saatan johonkin hyvään ja mieluisaan hetkeen jämähtää haluamatta päästää siitä irti millään. Valitettavasti aika silloin silti menee eteenpäin vaikka mä olenkin pysähtynyt johonkin tiettyyn tunteseen tai tilaan.

Jokatapauksessa koko päivä meni vinksin vonksin ja jotenkin tuntui siltä etten ollut hereillä missään vaiheessa edes kunnolla. Puoliunessa menin siis koko melko koko päivä.

Sovittiin illaksi treenit T:n kanssa (ei pikku T:n vaan sen toisen kansa :D!) Ja kun poljin töistä kotiin niin jaloissa ei voimia ollut ja hapottii ja pakotti jajaja jne. Polviinkin sattui kamalasti! Noh, ei auta itkut markkinoilla. Treenit on vedettävä kunnialla oli mikä oli. No excuses!!! Salille tultiin ja lämppäreiden jälkeen koipien kimppuun.
  1. Ekana taas kuningasliike etukyyky. 15*40kg, 12* 50kg, 8* 60kg ja vitonen 70 kilolla!!! TAAS :D Kolmannen ja viimeisen sarjan välissä olin niin iloinen että TEIN sen että itkin tai no okei en ihan itkenyt mutta kyynelet tuli silmille. Miten voikaan olla niin uskomatonta että tunti sitten tuntui ihan siltä että jalat ei kanna ja rappusten ylösnousussakin on ihan tarpeeksi työtä...ja sitten TSÄDÄÄM mä kyykkään täydellistä sarjaa kovilla raudoilla!!!! Mä kyllä jaksan ihmetellä ihmisen kapasitettia ja sitä miten siitä jää huomiomatta miäli ei käy juuri noilla äärirajoilla. Joku saattais jättää siihen pöräilyyn ja jättää kovat kyykyt tekemättä edes yrittämättä. Minä itsekin varmasti olenkin niin tehnyt. Joskus tein itsekin. Eilen onnistuin olla tekemättä. Uskomaton fiilis! Kerraksen uskomaton. Tälläistä pitää kokea jokainen.
  2. Box-kyykky muutaman sarjan 40 ja 50 kilolla. Päätin tehdä tätä erikoisuutena jo edellispäinä. uusi liike. Ikinä en ole aiemmin tehnyt joten ns tekniikka harjotteluksi meni. Mutta reidet ja pakarat sai kyllä mukavat poltteet tuosta setistä!!
  3. Suorin jaloin mavea tuntumahakuisesti ja fiilistellen. mutamat sarjat enkä muista mitään lukuja enää mistään lopputreenista.
  4. reiden ojennukset laitteessa. Ei mitään erikoista paitsi kova polte :)
  5. reiden koukistukset laitteessa. Täsäkin mukava tuntuma!
  6. Viimeistelin treenin askelkyykkykävelyllä ja tein pohkeitakin seisten muistakseni vielä.
Ja jalat huutaa ja pakarat itkee :DDD Tein hyppyjä ja loikkia lopuksi noin viiden minuutin ajan. Siinä taas oli ihan sairaan paha olo. Huhhuh ja se oli siinä! Ei muuta kuin palautellemaan juoksumatolle. Kävelin ja hölkäsin kevyesti 45 minsa!

Syy siihen että treenasin jalat tällä kertaa poikeuksellisesti alkuviikolla on se että tänään olen menossa hierouttamaan jalat. Tänään on lepopäivä ja olen tehnyt jo intervallin pois alta heti aamusta, jotta töiden sekä hieronnan jälkeen olisi mahdollista olla treenamatta.

Tehoa ja voimaa päivään sinullekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti