torstai 9. elokuuta 2012

Syksy tuli-haetaan lämpöä treenista!

Ihan hetkellisesti on ikävä huomata että kesä on käytännössä lopuillaan. Mutta minähän en oikeasti sitä vielä suostu uskomaan! Kylmä tuolla ulkona on, mutta alkaa mulla olee ihan sisälläkin olee kylmä joten ei kai siihen ole uskomista :)
Kasvikset, vadelmavaahtoa ja luomukahvia, johon olen nyt suuresti ihastunut. Ehkäpä paras aamupala ikinä !
Tankkaus meni hyvin. Ainakin voima sekä energia tasot oli huomattavasti paremmat nyt tän viikon parissa treeneissa joita olen tehnyt. Paino on tietty kohollaan ja odottelen sen laskua loppuviikosta, jos ei niin muutetaan sunnitelma pikkasen. Maanantaina kun tankkasin luulin meneväni tekemään treenin illalla, mutta olo olikin erittäin raskas ja voimaton. Kauhea nälkäkin (tulee aina hiilareista mulle!) ja jotenkin pöhöyttynyt olo. Päätin että tankkaan rauhassa ja teen treenin mieluummin paremmissa fiiliksissa seuraavana päivänä! Se oli hyvä ratkaisu se :) Treeni luisti ihan huomaamattani eteenpäin. Kipu oli kova ja osittain jopa sietämätön! Meni ne hiilarin ainakin osittain sinne minne kuuluikin. Jeah :D

Kuva viime viikolta
Eilen käytiin K:n kanssa vaihteeksi kehon huolto tunnilla ja oli mukavaa saada seuraa sinnekin, vaikkei siellä pahemmin voi sosialisoida! Sitten pienen breikin (K:lle kiitos juttu hetkestä ja seurasta!) jälkeen, suuntasin salin puolelle ja siellä olat ja rinta ja kivun kanssa! Hyvän kivun, josta juurikin niin paljon nauttii. Olin kuin pikkubodari ja olkapäät oli ihan räjähdyspistessä! Siis huhhuh, olisittepa nähneet, jopa mun omaan silmään näytin erittäin kovalta ja hyvältä lajin näkökulmasta ajatellen!

Nyt on ollut eilisesta lähtien aivan sairas nälkä ja yölläkin heräsin siihen. Onneksi sain unen päästä sitten kiinni. Taitaa ainakin siis jotakin tapahtua..hmmm :) Tänään aamulla tein aerobisen, heräsin liian myöhään ja piti tehdä fillarilla sisätiloissa. Päivällä kaikennäköistä juoksu asiaa ja illalla treenan jalat. Sitä hetkeä odotellessa koitan saada itsestään niskasta kiinni ja siivota.

Hyvä fiilis on kaikenkaikkiaan ja nyt vaan lisää töitä tehdään kaikki nämä jäljellä olevat 30 päivää ettei jäis kesken! Ai niin, huomenna lähden katsomaan millaiset biksut saan päälleni, jeih :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti