keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pääsiäisen jälkeen

Hei, nyt oli aivan huippu loma mulla. Neljä päivää iman töitä ja ilman koulua!!! :D Mahtavaa suorstaan. Kolme eka päivä oli ohjelmatäytteisiä, joihin mahtui muuttossa auttaminen, treenaminen porukassa ja ilman, pienimuotoista sukulointia ja pienta juhlahumuakin. Päsiäsimaanantai olikin jotakin aivan muuta. En poistunut nimittäin asunnon ulkopuolelle koko päivänä! Pitkään nukkumista, kiiretön aamupala, muutama leffa ja joka väliin sopivasti keskusteluja elämästä ja kaikesta muusta! Aivan ihana siis, ny jaksaa painaa taas työ-koulu-treeni arkea :)

Tiistainakin otin vielä lepoa salilta. Tänä aamuna heräsinkin aamulla ja aamupalan jälkeen suuntasin tekemään yläkroppatreenin. En laita ylös tänne koska olen jo kerran laittanut niin turhaahan se olis. Se jako löytyy TÄÄLTÄ.

Penkki alkaa kyllä luistaa hyvin. Tänään tein jo 45 kilolla kolme sarjaa toistoja meni kympin ja kasin välillä ja ensi kerralla joudun pakottamaan jonkun varmistaa, jos en saa kaveria mukaan! Pikku hiljaa pikku hiljaa. Rooma ei ole rakennettu päivässä!
Haukkaritkin sain tehtyä aivan loppuun. Todella hyvä fiilis jäi treenista.


Tänä iltana vielä jalan hierotaan auki niin jokohan alkaa mennä treeni päin...HUPS :DNÄHDÄÄN LEIKKIKENTÄLLÄ!

3 kommenttia:

 1. Ihan mahtava kuulla, että hyvilä fiiliksillä painat menemää! <3 Otat nyt sitte tuon hieronnan ja venyttelyn säännölliseksi, niin jalat senku kasvaa! :) TSEMPPISTÄ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Kerttu! :) Jostakin syystä hieronnat ja venyttelyt on paljon säännöllisemmät dieetillä kuin offilla :/ Mutta yritän paranataa tapojani koko ajan!
   Kiitos <3 Oletko menossa kultsalle muuten?

   Poista
 2. Voi Irina, nyt kuules otat ittiä niskasta kiini, tiiää kuule, mie vahin, että alat huoltaan ittiäs! ;D <3 Ei olla menossa Kultsalle, ois ollu niin sikakallis reissu, ois kyllä ollu ihana.

  VastaaPoista