tiistai 5. lokakuuta 2010

Levotonta on!


Aamulla kävin tekemässä rinta-olkapää treenin ja siitä suuntasinkin koulutukseen! Koulutuksen info kirjeestä muistan kyllä lukeneeni, että siihen alkuun kuuluu kahviaamiainen sekä luentojen välissä tauko. Jos halusi nauttia muonakahvit piti tulla jo varttia aikaisemmin. Minä en tietty halunnut niin tulin silloin kun kahvittelu oli ohi ja siten olen turvassa. Siihenpä ei tarina vielä lopu! Luennot kuuntelin tarkasti ja keskittyminen pelas yllättävän mainiosti...ainakin siihen asti kunnes luentotilassa alkoi olemaan hedelmäsalaattia, marjoja, jugurttia, kananmunia, ruisleipää, juustoa...jatkanko vai lopetanko luettelon tähän? Onko arvauksia mitä listalta puuttuu? No minäpä kerron: karjalapiirakka(!), leikelettä, munavoita, kuumasavulohta, vesimelonia ja kakkua sekä tietenkin muita leivänpäällisiä! Sen jälkeen keskittyminen väistyi täysin sivuun, ainakin luennosta :( Oli se tilanne hieman kiusallinen kieltämättä. Ja haluan painottaa sen, että ei mua edelleenkään haittaa kun muut syö ympärillä, niin kauan kun niitä ihmisiä on mahdollisimman vähän ja mieluummin keskeintaan yksi tai kaksi :) Nyt reilu 60 henkeä olivat syömässä ja kuulin yhden tytön sanovan toiselle että, hei nyt otetaan tästä kaikki irti niin ei tarvi lähteä töistä enää mihinkään syömään!
Ja kyllä minäkin siellä hetken olin miettinyt että mitä kaikkea voisinkaan niistä syödä...söin valkuaisen keitetystä kananmunasta, tavallista sekä suolakurkkua muutaman siivun sekä jälkkäriksi oikeasti pienen melonin palan, pikkuomppu ja rooibos suklaateetä. Voin kyllä paljasta että olin aika iloinen syötyään pitkän pohdinnan jälkeen. Mitään ylimääräistä ei syömisissä ollut! Sekä erikoisplussa oli että teevalikoimasta löytyi myös noin hyvä teetä :) Harvemmin sitä kyllä huomaa olevan, monissa paikoissa ei ole edes vireätäkään puhumattakaan mistään erikoispusseista!
Välipalan jälkeen pystyin keskittymän hieman paremmin, vaikka poskia kuumotti ja nenä palellutti. Hyvin siis meni koulutus.

Työvuoron alkuun oli reilu tunti ja menin käppäilemään ja päädyin kenkäkauppaan jossa en yleensä edes käy(mielestäni siellä on kengät hieman aikuisempaan makuun), no jalkaan sujahti West Coastin matalakorkkoinen nahka kenkä, jonka hinta oli vain 10 euroa. Olihan ne pakko mukaan ottaa, ei tässä vararikossa tämä enää tunnu miltään. Töissä kokeilinkin jo niitä ja ovatkin juuri hyviä työkenkiä! Jalka ei väsy yhtään! Hienoa :)

Hyvä päivä ja energia on riittänyt, kiitos tupla aamupuuro annokselle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti