sunnuntai 10. lokakuuta 2010

SM-kisapäivää


Päivä alkoi kello 5.40 ja olikin lähtö meikkaajaan. Söin kuvassa näkyvän aamupalan hotelli aulassa ja lähdin käppäilen etsimään paikka. Siellä meni sitten reilu puol toista tuntia ja minusta kyllä saatiin todella hyvännäköisen typyn :)

Sitten kaikki menikin äkkiä. Hetellille takaisin. Valmentaja kävi tsekkaa mun värit ja kuntoa. Lisää väriä pintaan Emmi levitteli vielä ja minä yritin ottaa rennosti. Sitten biksut päälle, muut kampeet mukaan ja pikapika kisapaikalle!

Itse kisasta yritän laittaa lisää myöhemmin. Olen erittäin tyytyväinen että pääsin kilpailemaan, koska pelkäsin että tipun pois jo eliminaatio kierroksen jälkeen. Huomiselle eli finaaliin ei kilpailuni jatkuu enkä lopullista sijoitusta vielä tiedä. Se on siinä 7 ja 15 sijan haarukassa :)

Olen aivan täysin tyytyväinen kaikkeen! Hieno kisa ja hyvä fiilis on! Ja sain RIISIPIIRAKKA heti kisan jälkeen takahuoneessa :) Ei siis voi olla huono fiilis ;) Kiitos todella hyvälle huoltajalle Emmille kun piti minusta niin hyvää huolta!

Tarkempi selitys kuvineen julkaisen tosiaan myöhemmin. Nyt kello on jo puoli yksi yötä. Syömässä käyty ihan pitkän kaavaan mukaan ja pitkä päivä takana. Joten nukkumaan ja sitten aamupalan kautta finaaleja katsomaan!

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti