torstai 15. maaliskuuta 2012

Kapulat rattaissa

Jotakin on nyt ollut tekeillä kropassa reilun viikon verran. Paino on pahasti jumissa, vaikka alkuun tuntuikin että kunto kiristyy niin nyt kun reilun viikon ei tapahtunut enää painon suhteen mitään, pakko sanoa että kaipa se oli sitten vaan toiveajattelua. Aika ristiriitaista sinänsä, sillä housut jäivät juurikin tän viikon alussa liian isoiksi :) Ehkä en ole siis kauhean väärässä. Ehkä mun pää ei vaan kestä tätä nesteiden kertymistä, etenkin kun viime viikolla käytiin jo painon suhteen ihan siinä reilun kolmisen kilon alemmassa painossa kuin mihin se nyt yhtäkkiä nousi. Tänään valmentajan näytille eli en spekuloi tästä asiasta enempää ennen kuin palaveerataan hänen kanssaan. Uskon että ollaan viisaampia missä mennään näkemisen jälkeen!

Muutenhan on mahtava fiilis ja treeni edelleen kulkee hyvin! Tiistaina treenaasin koivet Sykkeellä. Vähän jouduin muokkaamaan koko treenin ja tein erilailla periaatteessa kaiken. En tehnyt mitään combosarjoja eikä liikepareja. Vaan ihan suoria sarjoja vaihteeksi. Syynä on ollut se että meillä Sykkeellä ihan molemmilla, sekä kampuksen että keskustan saleilla oli ma-ti hyvinvointipäivien avoimet ovat :) Kerronko enempää?! Saatat jo arvata muutenkin varmaan ;) Oli nimittäin aikamoinen tungos siel joo! Mutta sain kiva vaihtelua treeniin ja jalankin tykkää!

Eilinen päivä aivan täyttä toimintaa!!! Aamu starttasi aerobisella, sitten asmupalalle ja töihin palaveeraamaan. Siitä Sykkeelle olkapäihin ja käsiin muotoa pumppailemaan. Ennen työvuorojen alkamista vielä muutaman asian hoito ja töiden jälkeen saunomaan ja uimaan Saimaassa. En kyllä vie ui siellä, mutta koitin istua sielä vedessä pitäen kiinni niin pitkään kuin pystyin. Vesi oli jotenkin todella lämpimän tuntuinen eilen :)

Kotona sitten odotti vielä iltapala sekä Jutan ohjelmaa. Venyttelin tunnin verran ja poseerasin hieman siinä samalla. Mukava päivä.

Nyt lähden lenkille!
Energistä päivä myös Sinulle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti