torstai 8. maaliskuuta 2012

Naisellista päivää!

Ensimmäistä kevään juhlaa vietetään tänään eli kansainvälistä Naistenpäivää. Onnea kaikille Ihanille Naisille!!!

Olen sitä mieltä että nainen on nainen joka ikinen päivä ja sen takia hänet pitää hemmotella muutenkin. Nykyään naiset tuntuu tyytyvään jo pelkästään siihen että mies avaa ovet ja kantaa kassit, vaikka sehän kuuluu enemmänkin ihan peruskäytökseen. Ja se ei mielestäni koske vain sitä omaa naista vaan oven voi pitää myöskin seuraavalle ovesta tulijalle, mikäli se vaan on nainen. Naistenpäivänä hieman enemmän huomioonottamista ja pientä ekstraa.

Tänään on treenit suunnitelmien mukaan eli töiden jälkeen suunnan salille. Eilen olikin puntilta lepoa ja tänään kovalla nsisen rautaisella tarmolla treenataan entistäkin kovempi!

Tiistaina sain erittäin paljon apua Maijalta, kun sovittiin että käydyn tsekkaa mun T-kävelyä ja käännöksiä. Harjoiteltava on edelleen paljon. Mutta nyt taas hieman paremmin voi keskittyä tiettyihin seikkoihin! Näkeminen oli ilmeisesti hyvä myöskin kropalle, sillä paino tipahti taas reilusti alaspäin. Tällä dieetillä se on kyllä mennyt asteittain. Muutamat päivät jumitusta ja sitten romahtaa kunnolla :)

Naistenpäivän kunniaksi sain eilen vihdoinkin hankittua Seche Vite pällyslakan. Mä oon sitä metsästänyt jo jonkin aikaa ja oli joka kertaa kun kävin siellä putiikissa loppu. Eilen se oli hyllyssä :) mukaan lähti ja nyt innolla odotan auttaako se tosiaankin, tälläisen kynsiä työkaluina käyttävän neidon kynsissä, pidempään ja paremmin vaiko ei?! Testi on käynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti