maanantai 12. maaliskuuta 2012

Uudistusta

Heippahei!

Maanantai alkoi aerobisella treenillä sitten olinkin illan venytellyt ja kotosalla puuhaillut. Eilen olikin kiva päivä kun kävin teettämässä itselleni aivan ihanat räpsyttimet :) Pientä hemmottelua siis. Nätithän ne on ja näin kolme-viisi kertaa päivässä kasvoja pestessä, erittäin hyödylliset! Nimittäin ei tarvi ainaa ripsarin kanssa tuunailla koko ajan :)

Katsotaan miten tällä kertaa kestävät, viimeksi taisi noiden pidennysten teko osua juuri siihen ripsien kasvuvaiheseen että ne oli jo muutenkin lähdössä, joten lähti pidenyksetkin. Katostaan siis!Huomenna sitten treenataan ja tehdään töitä, pitää koittaa saada edes jotakin kuntokuvatusta tännekin aikaiseksi. Kamera vaan on edelleen "menossa" huoltoon. Eli siis ei vaan ole ehtinyt sitä muka sinne asti vielä edes viedä.

Täällä on muuten mennyt hyvin ja eteenpäin edelleenkin mennään! Ulkona on ihanat kevätkelit ja mikä sen parempaa. Eihän tuolla tosin ole mitenkään erikoisen lämmintä vielä ja kosteus tekee sen että välillä onkin kylmää vaikka aurinko paistaa kivasti.

Naistenpäivänkukat lämmittää myöskin mieltä kun niitä katselee <3

Eipä mulla muuta juttua tällä kertaa ole :D


Tai no pieni motivaatio vielä tähän loppuun meille kaikille!!

Ja tsempit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti