lauantai 10. maaliskuuta 2012

Viisi viikkoa kisoihin!

Kysymys onkin siinä että onko aikaa riittävästi vielä vai liian vähän?! Aika menee eteenpäin samoin kuntokin. Hotellit on varattu sekä pienimuotoinen kannustusjoukko mukaan värvätty :D Pullollinen väriä voisi tilata vielä niin olen muuten aika valmis näin perusasioiden kanssa. Hiukset ja meikit en ole vielä edes ajatellut ja ajattelin ottaa sen mietinnän alle ensi viikolla. En kyllä Turusta tunne ketään kampaajaa/meikkaaja ja niistäkin voi antaa vinkkiä mikäli joku tuntee. T-kävelyä on harjoiteltava paljon ja ensi viikon lauantaina (kiitos Katrille kun huomasi virheen!) koitankin saapua Fitnessliiton kilpailuun valmistavan leiriin. Eli jos on halukkaitta mennä kyydissä 17.3 aamulla täältä suunnalta (eli Lappeenrannasta) Helsinkiin ottakaa yhteyttä :) Paluumatkallekin olis tilaa vielä kolmelle kesikokoiselle tai kahdelle isommalle ihmiselle takapenkillä. Aikatauluista voimme sopia paremmin vielä! Mutta 17.3 aamulla LPR-HKI ja illalla HKI-LPR :) Siinä voikin käydä vaikka ostosmatkalla pääkaupungilla. Vinkvink.

Naistenpäivänä sain lahjaksi jo kauemminkin ostoslistalla olevan riisinkeittimen kukkineen :D Aah, tykkään kukista niin kovasti <3 Testaan keittimen viikonlopun aikana ja ukson että meistä tulee hyvät kaverit!

Eilen tein todella hyvän olkapää-käsi treenin, voin kyllä sanoa että syömisien väli oli aamupäivällä venynyt niin pitkäksi työkiireiden takia, että sokerit pääsi kyllä jo ikävän alas ja treenamaan lähtiessä olo oli aika nuuttunut. Vaikka olin kyllä jo ennen sitä saanut syötyä, mutta se kun laskee niin se väsymys kyllä jää kuitenkin kun ei niin nopeasti kompensoidu. Eikä mun tän hetken ruoissa kovinkaan paljon sitä hiilaria ole että se oloa kohottais välittömästi. Mutta pientä väsymystä oli siis ilmassa ennen treeniä, mutta treenin jälkeen oli fiilis aivan eri!!! Kävin lopuksi vielä poseeramassa. Sitten tietty taas kovalla kiirellä kotiin jotta ehtii katsoa lempi ohjlemaani :) Siinä olikin olo tyytyväinen ja hyvä, treeni tehtynä ja ruoka masussa :)

Tänään sitten käydään tsekkamaassa vielä miten hyvin se selkä leviää tänä päivänä ja myöskin leffateatteri paikat taitaakin olla jo varatut. Leffaksi on valittu John Carter Traileri näytti mielenkiintoiselta. Kerron lisää kun näen!

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Onkohan kyseessä kirjoitusvirhe, mutta leiri on lauantaina!
  Kisaan itse bikinipuolella ja myös tulossa espooseen, joten nähdään siellä :)!

  -Katri-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Katri!

   Juu olihan tuo virheellsitä tietoa! Eli lauantaina minäkin olen sinne menossa joten nähdään siellä :)

   Poista