lauantai 3. maaliskuuta 2012

Kyllä pärjää

Ainakin kuvassa olevilla popoilla tuolla jääpinnoilla stepata :D Siis oikeasti miten ihana taas kerran todeta että nuo Bugit ovat aivan parhaat <3 Ja nyt kuvioon tuli lasit! Tänään olisin tahtonut vetää loputtoman lenkin aamulla. En vaan olis halunnut mennä kotiin vaan olla siellä ihanassa auringossa! Mutta aamupala houkutti mut kuitenkin kotiin reilun 50minsan jälkeen. 
 Kyllä mä oikeatsi voin julistaa että kevät on TÄÄLLÄ!!! Ihan sama mitä joku linkittelee sääennusteita joissa näkyy jotakin lumisadetta tai pakkasta. Se ei kuitenkaan tätä kevään tuloa esta ehkä pikkasen hidastaa! Huippu ihana lataus lenkki siis aamulla! Lenkin aikainen keskisyke on 131 ja menin noin 5,8kilsan matka ja kesto oli se 44minuuttia jonka jälkeen loikkia ja hyppyjä. Mahtavaa!!!

Instagramilla muokattua kuvaa jostakin hetkestä lähipäivinä.

Eilen oli selkä-rintaa treeniä ja treenattiin yhdessä Emmin kanssa. Teimme samat lihasryhmät läpi, mutta soveltaen hieman. Mutta kutakuinkin teimme ekana combona kulmasoutua yhdellä kädellä-(vino)penkkiä-pulloveria, tokana ylätaljaa-rinta-kulmasoutua. Comboissa tehtiin muistaakseni neljä ja toisessa viis kierrosta. Lopuksi vatsat ja se oli sinä! Hiki tuli ja paikoissa tuntuu. Eli onnistunut treeni ja minä rikoin pikku ennätyksenkin yhden käden kulmasoudussa, kun jouduin ottamaan isommat painot ja sainkin niillä tehtyä pari kierrosta :)

Sitten korkkarit jalkaa ja poseeramaan, nyt olen saanut hyviä vinkkejä Emmiltä t-kävelyä varten. Mullahan on lantio ihan jäykkä niin ei oikein pyöri, niin kuin pitäisi. Harjoitellaan sitä siis nyt joka päivä. Latino biisi soimaan ja lantio pyörimään :D Voi kun pitää nyt harjoitella tuota kävelyä ja paljon!!! Kiitos vinkistä taaskin Emmille :)


Motivointi video Fitness Internationalin voittajalta Adele Garcialta.

2 kommenttia:

 1. Kevät on niitä parhaita aikoja jos haluaa vetää aamulenkkiä :) Btw. vois lähtee kohta merenjäälle koiran kanssa, aurinkoooo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti parasta aikaa! Jos on juossut läpi talven pakkasia ulkona niin saa kummasti lisä energia ja jos ei niin erittäin hyvä kohta aloittaa lenkkeilyn tai säännöllisemmän ulkoilun :)

   Välillä tekis mielei hankkia myöskin koira että tulis enemmän noita happihyppelyitä!

   Poista