perjantai 2. maaliskuuta 2012

Viikonloppu :)

Tässä heti alkuun vikonlopun kunniaksi yksi video selkätreenistä, muistaakseni viime viikolta. Tein alataljaa nousevalla vastuksella. Tämä on toinen työsarja. 

Viikon aikana on tehty paljon ja viikonlopun aikana tehdään lisää :D Ei se treeni niin kuin työkään tekemällä lopu! Paitsi olenkin viikonloppuvapaalla töistä :D

Tiistaina kävin tekemässä aamuaeron sekä jalkatreenin illalla, keskiviikkona oli aamulla aerobista ja illalla olkapää-käsi treenia, pidempää venyttelya sekä avantoa! Avannon jälkeen pienimuotoista löhöilyä ja samalla katsoin taas hyvän jakson Jutan ohjelmaa! Kyllä motivoi!
Torstaina olikin erikoisempi ohjelma. Ihan vain kevään ekan päivään kunniaksi menstiin kaverin kanssa heti aamusta infrapunasaunaan. Siellä olikin mukavaa vaihtaa ajatukset <3 Kivasti alkoi päivä ja työpäivän päätteeksi suuntana oli rakas sali jossa intervallin spinnasin ja hiki valui. (rasvakin tirisi näin toivon) Sitten kotiin venyttelemään ja katsomaan Kylmää rinkiä! (yksi parhaista sarjoista mun mielestä!)

Tänään olen korkkaanut päivän aerobisella ja tässä kohta puolin ennen kun menen äidille saunomaan olisi selkä treenia ja poseerausta sekä T-kävelyä! Taisin saada myöskin paikalle hieman yleisöä joten eiköhän jotakin videomatskuakin siitä saadaan irti. Se tosin nähdään!

Viikonlopun aikana tarkoitus käydä laskettelemassa, mutta nyt satoi vettä ulkona joten ehkä jää ajatuksen tasolle tuo meinaus :D

Erittäin rentouttavaa perjantai iltaa!
Palaamme taas mihin lopetettiin ensi kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti