tiistai 25. lokakuuta 2011

Napanuora katkaistu *2

Moikka moi piiitkästä aikaa :)

Juu tää elämä on vaan nniin tylsää että ei jaksa kirjoitella mitään tänne....no totuus onkin aika toisenlainen! Itseasiassa tapahtuu ja sattuu niin paljon kaikkea että yksinkertaisesti ei ehdi tänne sitä kaikkea ilmoittaa :) Pitäisi joka päivä päivittää jotta oikeasti sasi kerrottua kaiken.
Kuva viime selkätreenista. Takaolat teen tässä kuvassa.


Sen verran nyt voisin kertoa ja samalla toista ittensä että kisojen seuraaminen takahuoneesta käsin teki tehtävänsä ja mieletön kisakipinä on synttynyt ja palaa edelleen. Treenannut olen nyty todella kovasti, ainakin omasta mielestäni! Kovimmat treenit ollaan treenattu kimpassa Tonin kanssa, kiitos paljon siitä! Mä olen kova hujamaan ja esittämään, joten on hyvä kun joku yksinkertaisesti katso mun tekemistä niin mä tiedän oikeastikin tehdä eikä vain heiluttaa niveliä :D No nyt treenan viisjakoisella ja kiertoon kuuluu kuusi treenia, olen tykännyt tuosta treenikierrosta tähän asti ja uskon pitäväni edelleen, sillä on todella kätevä että lepopäiviä voi pitää milloin vain. Työni on sellainen että ikinä ei ole mitään säännöllisiä työaikoja joten tuo käy todella hyvin minulle!
22.10.2011 68-69kg

Nyt olen katkaissut parikin "napanuora" olen nimittäin ollut töissä melkein neljä vuotta samassa paikassa ja nyt viime lauantaina olikin viimeinen työpäivää. Samoin olen tehnyt valmentajan kanssa, pitkään olemme tehneet yhteistyötä ja onnistuttiinkin siinä todella hyvin. Kyse työpaikan sekä valmentajan vaihtamiseen ei ollut epätyytyväisyys vaan vaihtelu, itsensä haastaminen sekä uuden kokeileminen. Haluan haastaa itseni ja nyt olen sen tehnyt niin työn kuin harrastuksenkin puolesta. Olen toki miettinyt että onko nyt aivann liika muutosta kerralla?! No onhan tässä paljon uutta, mutta uskon että jos ne muutokset ovat positiiviset (näin ainakin itse koen nuo) niin ei pitäisi olla mitään hätää. Olen tällä hetkellä onnellinen, siihen että tein nämä päätökset, etenkin kun minulle päätöksen teko ei ole mikään helppo juttu ollenkaan ja juuri sen takia olen nyt todella tyytyväinen että sain noinkin paljon posotiivista muutosta elämääni!
22.10.2011 68-69kg
Kaikki tapahtui hyvin nopeasti ja nyt olen saanut jo toisen työpaikan ja tällä viikolla olen ollut siellä harjoittelemassa. Nyt lähdenkin sinne ja sen jälkeen olisi selkätreeni :) Jee, en maltta odottaa!! Etenkin kun eilen oli ihan sikahyvä etureiska treeni, tapettiin ne reiden ihan loppuun! Kyllä piiskurin avulla siihen treeniin saa ihan ekstra tehoja. Ja pakko sanoa muutaman sanasen eilisen treenin lähtökohdista. Töistä pääsin lähtemään hieman myöhempää kuin luulin ja treenin alku siirtyi noin tunnilla eteenpäin, salille käppäilessä olikin aika kova nälkä jo ja ajattelin että startterin kun otan niin kyllä sen voimin jaksan hyvin treenata vaikka masussa onkin tyhjä tunne. Huomasin että treenibuusteri jäikin työpaikan jääkaappiin eli ei muuta kun raakana treenamaan jalat. Voitte arvatakin että en muistanut mistään nä'lästä eikä muutenkaan siitä että olis joku buusteri jäänyt ottamatta jo pelkän lämmittelyn jälkeen puhumattakaan kun tein pari ekaa sarjaa jalkaojennuksia :D Eli ikinä ei saa luottaa tuollaisiin että nyt väsyttää, nälättää yms ja tuomita treeni epäonnistumiseen! Treeni mennään suorittamaan satasella ja kunnolla läpi tai sitten jäädään kotiin, ei siinä muita vaihtoehtoja ole! Tietenkin itsensä kannattaa ja pitääkin osata tulkita ja lukea, mutta jos keho tai mieli antaa merkkeja että ei jaksa ja jos olet oikeasti sitä mieltä niin silloin jäädään kotiin. Tuostakin on muuten huippuhyvä esimerkki viime viikolta! Olin väsynyt, siis oikeasti väsynyt, ikinä en suostu nukkumaan päikkäreitä, mutta yks päivä viime viikolla oli pakko mennä petiin puoleksi tunniksi kello kahdeksan illalla. Tuon torkkumisen jälkeen oli tarkoitus mennä tekemään vielä treenin...noh, mä heräsin vähän enenn yhtätoista enkä edes kuullut koko herätystä. Tottakai salin ovet olis auki klo 23 asti. Mutta en todellakaan mennyt enää ja olin todella iloinen että ene mennyt niiden päikkäreiden sijaan treenamaan, sehän olis ollut ihan turha treeni koska olinkin oikeasti aivan poikki. Herätettyään söin iltapalan ja menin takaisin nukkumaan ja aamulla yös kohti uutta upeampaa päivää!
22.10.2011 68-69kg



maanantai 3. lokakuuta 2011

uusi viikko ja uudet kujeet pidemmäksi aikaa

 Nyt puhalta todellakin uudet tuuleet. Paljon on tällä hetkellä muutoksia niin yksityis kuin myös fitness elämässäni. Hyviä ne kaikki ovat joten ei muuta kun pikkuhiljaa totutautumaan niihin :) Suurin muutos on tällä hetkellä ehkä mun ruokavalion muutos. Olen syönyt rahka iltapalaksi varmaan kolmisen vuotta ainakin jos ei enmpää, nyt en enää syö! Samoin aamulla olen syönyt puuro, raejuusto sekä mehukeittoa ainakin saman verran aikaa kuten rahkaakin. Enää en syö sitäkään :D Vaikka tykkäsinkin noista molemmista niin pidemmän aikaa kuitenkin olin tahtonut tehdä tuohon jotakin muutosta ja nyt minulle tulikin sellainen mahdollisuus :) Muuten ruokavalio on suht samansuuntaista, ainoastaan tulee nyt reilusti käytettyä kylmäpuristettua kookosöljyä! Mikä onkin erikoisen hyvä juttu sillä minulla on yksi aika iso purkki jäänyt puolivahingossa minulle, kun ostettiin kimpassa hieman suuremman määrän tuota öljyä! Mietin sitäkin että miten saisin sitä käytettyä niin nyt on hyvä sauma siihenkin. Eli aika hyvin menee sen osalta nyt. Olen hyvin innoissani näiden muutoksien myötä :D
Treenirintamallakin on muutoksia, nyt alan taas treenata viisijakoisella ja hyötyliikuntana koitetaan kävellä aina mahdollisuuden mukaan töihin ja takaisin :) Matka ei ole todellakaan pitkä, mutta jos sataa niin en viitti kävellä kun on kaikki vaatteet kosteana ja etenkin jos sen kerran kun tukankin laittaa niin sekin lässähtää ulkona käppäilessä ja talvella kun taas pipo lässähtää tukan. No joo, ihan sama nyt pyrin siis käppäilemäänm sen vartin per suuntaaina kun pystyy, niin siinä tulee hyvin mukavasti lisäaeroobista päivään :)


Tässä pientä kuva päivitystä. Mitään kuntoahan tuossa ei nyt näy, mutta iloinen mä oon kun saan treenata :D paitsi että tässä olin tehnyt yläkropan kevyesti läpi ja hymyilytti ku nei koskenutakaan olkapäähän ollenkaan silloin kun tein liikeitä, siihe koski enemmän kun ei tehnyt mitään. No laitettiin kinesio teippin palasta tuohon epäkkään kiinityskohtaan ja nyt siihen ei ole enää koskenut ollenkaan jos ei paina suoraan siihen tulehtuneeseen kohtaan.
Eli aika hyvä on tällä hetkellä fiilis fyysisekin kunnon osalta. Kun pikkasen säikähdi että mitäs nyt tehdään jos olkapää on mennyt rikki...hetken olin pienen paniikkin vallassa.

Tänään hierotaan jalat ja viime kerrasta on taa stietenkin jonkin aikaa mennyt. Eli tuskaa on luvassa, mutta siitähän mä tykkään :D



Viikonloppuna oli hieman poikkeava ohjelmaa ja vieraat oli käyneet lauantaina sekä sunnuntaina. Lauanataina kaukaiset Tamperen kaverit ja ohjelmaan kuului myös viihteelle lähteminen. Siinä sitten menikin koko myöhäis ilta sekä yö. Täytyy kyl sanoa että ei ole mua varten nuo paikat enää, se on vaan hyvä joskus käydä toteamassa :) Sunnutaina olikin sitten äippä, sisko sekä siskon tyttö käymässä. Mukava ilta rakkaiden kanssa ja hyvän ruoan parissa. Jälkkäriksi oli omppupiirasta, mutakakkua sekä vaniljajatskiä. Ihme hyvin jätski olikin sopinut molempiin :P