tiistai 25. syyskuuta 2012

Back in track!

Joko on tullut mua ikävä?! :D
Kun ei saanut pullisteltua lavalla niin piti jatkaa pihalla :)

Ihan pienen pieni päivitys teen vain ilmoittaakseen että hengissä olen ja hyvin menee!
Kisarupeamasta ja sen jälkeisista fiiliksista haluan tehdä kunnos postauksen, mutta tällä hetkellä olen ollut lomalla ja sitten arkeen paluu ei sujunut kovin helposti. 

Ihan paras huoltotiimi :D Kiitos Eee ja Hoo!!!
Lomalta palasin jo melkein viikko sitten, mutta en vieläkään ole saanut ihan täysin arjen haltuun. On ollut paljon töitä, paljon kavereiden näkemistä sekä vaan olemista. Treenit on mennyt tällä viikolla jo ihan hyvin, mutta lomaviikon ja reissun ajan olin totaali levossa! Jumppasin kaksi kertaa kahdella 1,5 litran vesipulloilla, punnersin ja vennytelin pri kertaa sekä tietty kävelyä tuli tehtyä kilometritolkulla.

Ekan aterian kisan jälkeen, kruunasi perinteinen suklaakakku jatskillä. (olen kyllä sen verran nirso suklaakakkujen kanssa että tuo ei ole se paras! Teen itse paljon parempia.)
Mutta kyllä se ruoan syöminen oli riistautunut siellä reissussa käsistä...ainakin voitte kuvitellla kun lähdin sinne melko kisojen jälkeen ja nälkä oli edelleen kova ;) Olin onneksi tajunnut ottaa muutaman desin omia puuro hiutaleita ja suomalalsita kahvia. Kahvi onneksi oli Tunisiassa oikein hyvää, mutta aamupalaksi hotellilla ei tietty saanut kuin croissanteja, hilloa, keitettyjä kananmunia (onneksi!) sekä hilloja, juustoa ja muuta mitä en nyt ikinä olekkaan syönyt.
Kyllä siellä söin ja sekös näkyi kivana turvotuksena. Mutta ei haittaa, sain hyvän levon sekä henkisesti että fyysisesti (vaikka kieltämättä tuota viimeistä mietin moneen kertaan, koska olikohan se sittenkin kropalle lepoa kun päivittäin sai jotakin uuttaa tuntematonta ruoka...noh, näin se  nyt  meni!)



Huolto pysäkki piti tehdä vielä kotimatkalla.

 Huippuviikonloppua kaikille tasapuolisesti. Palataan taas :D

perjantai 7. syyskuuta 2012

Terveiset Lahdesta :)

Tän perjantai aamu olikin hyvin ohjelma täytteinen. Klo 9 kynsihuolto, välissä eväiden teko reissua varten. Klo 11 ripsi huolto ja siitä suoraan valmentajan kautta kohti Lahtea :) Lahdessahan piti olla viimeistään klo 16 kun meidän kilpailijakokous alkoi silloin. Siellä olin taas vaihteeksi hieman pihalla mutta oleellinen tuli ymmärrettyä ja kilpailija sekä huoltajakortti messissa. Jess!

Pituus mittauksessa tuli huimat 162,5 senttiä :) Sen kun lyhenee vaan, kaksi vuotta sitten oli samassa kokouksessa 162,8. Alkuperäisestihän olin ilmoittautunut pitkään sarjaan silloin, mutta siirryin luhyeen. Taidanpa olla nytkin pisin lyhyen sarjan kilpailija.

Kilpailijakokouksesta lähdettiin etsimään hotellia, mikä olikin ihan nurkan takana. Nyt tulee se jännä kohta :) Omena hotellin ovikoodi ei meille ovea avaa...no siinä sujahdin jonkun toisen kanssa tuulikaappiin jotta pääse sateelta suojaan ja miettisi mitä nyt tekee. Löysin numeron johon soittaa ja siinä sanottiin että valitettavasti teidän nimellä ei löydy varausta?! No olin että mitä?! Hän ilmoitti että voin nyt varata huoneen aulassa olevasta itsepalveluautomaatista...koitimme varata huoneen uudelleen mutta varausta ei olis voinut tehdä kuin pe-la väliselle yölle...ou fak, no ei muuta kun uutta soittoa asiakaspalveluun. Nyt vastasikin eri ihminen ja kyllä oli hyvää palvelua!!! Selitin tilanteen uudelleen hänelle ja hän kyllä löysi mun varauksen ja lähti asiaa hienosti hoitamaan. Koska tilanne oli kuitenkin sellainen varattiin huone pe-la väliseksi yöksi ja sitten hän lupasi palata. Noh, hienosti hän oli asian hoitanut ja järkkäsi meille yhden toisen huoneen, la-su väliseksi yöksi :D Pitää vaan siirtyä kerrosta ylöspäin jossakin välissä. Onneksi siis soitin toisen kerran enkä jättänyt asian siihen yhteen kertaan! Tuo on todella yleistä ja sitä olenkin ihmetellyt miten voi palvelu vaihdella asiakaspalvelijoiden keskuudessa niinkin paljon. Ja tuokin kokemus, vaikka onkin pieni ja mitättömältä tuntuva, auttaa säilyttämään mahtavan asenteen minkä kerran on kaivanut itsestään. Eli vaikka miten hölmösti ja huonosti asiat menee USKO siitä että kaikki järjestyy on läsnä. Tuo usko auttaa monessa eri elämänalueilla minua vahvasti. Eli hyvää kokemus on tuokin :D
Jokin pussi eläin :D Katjalle tuhannet-sadat kiitokset lainasta!!! <3 p="p">

Illalla olin rentoilut, makoillut ja poseerannut. Lauantaina sitten mennään katsomaan kisoja tai sitten ei, mitään ei ollan päätetty. Mun huoltokaksikko saapu iltapäivästä ja ainut oikeasti tärkeä tekeminen tälle päivälle on siveltimen hankinta värejä varten :D Eli ei liika ohjelmaa ja fiiliksen mukaan mennään, jotta huomenna sitten lavalle keräsisi mahdollisimman paljon säteilyvoimaa :D

tiistai 4. syyskuuta 2012

4 (työ)päivää

Neljä päivää on kisareisuun alkuun ja mikä hauska sattuma, minulla on myös neljä työpäivää enää ennen lomani alkua :) Mulla siis alkaa KESÄLOMA :D Olen kyllä tuolla töissä sen verran aikaa viettänyt kesän aikana, että olen enemmän kuin ansainnut sen reilun viikon loman! Työpaikan vaihdon takiahan sen pidempää lomaa ei minulla tänä vuonna olekaan. Mutta uskon että tuokin on enemmän kuin parasta mikä voi olla!

Tällä hetkellä kroppa lähti hyvin rullamaan, mutta kunnosta ei ihan vielä saa mitään selvää kuva. Olen päättänyt etten mieti turhia ja mennään päivä kerrallaan. Kyllä sen viimeistään viikonloppuna näkee miten kroppa lähtee toimimaan! Mieli korkealla, mutta sellaisella realistisella tavalla :)

Treenit onkin satujumppailua joten ei niistä sen enempää. Työpäivät ovat edelleen tälläkin viikolla pitkät ja raskaat joka näkyy nesteisyydessä. Olen koittanut saada lepoa ja se uni on kyllä maistunutkin paremmin kuin hyvin. Jopa niin hyvin että maanantaina oli nukkunut totaalisen pommin. No, tällä viikolla onneksi ei ole enää kuin ke-to töitä joten pääse sitten lepuuttaman noita jalkoja enemmänkin pe-la aikana.

Tästä jatketaan!


sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Lappeenrannan karsinnat

Kevennetyt treenit on jatkuneet tän viikon ja viikonloppuna tietty seurattu kisoja ja käytykin Lappeenrannan kisat katsomassa. Yritin enemmänkin saada sieltä kisafiilista maanantaina starttaavaa kisaviikkoa varten. Sen sain. Vaikka yhden ihmisen hieman poikkeava ja ylimääräinen kommentointi/ennakointi hieman meinasi pahoittaa mielen ja MEINAS jäädä pyörimään mielessä. Onneksi ihanat seuralaiset ovat minun ajatukset saaneet vietyä eri suuntaan eli ei siitä sen enempää.

Meidän sarjassa eli bodyfitness alle 163cm kisasi yksi toinenkin meidän tiimin tyttö. Nähtiinkin eilen kun vedettiin pieni poseeraus/kävely treenin ja tänään sitten toinen olikin lavalla. Kiva seurata näinkin läheltä :) Samassa sarjassa oli toinenkin ennestään tuttu kilpasisko, joka pääsi finaalin ja Lahdessa nähdään viikon päästä!

Tänään oli kevyttä yläkroppa treenia ja päivitettiin vähän hiuksia kisaa varten. Tai no oli sen aika kyllä jo muutenkin :D

Ensi viikolle onkin kaikennäköisiä huoltokäynteja ja asioiden hoitoa ja etenkin biksujen koristelut jatkuu tiuhaan tahtiin! Katsotaan miten paljon saan viikossa aikaiseksi :D
Hyvällä mielellä kohti uuttaa viimeistä viikkoa lähden!