maanantai 2. joulukuuta 2013

Mamma lomalla

Huhhuh, menikö taas kuukasui eteenpäin?! Mitä ihmettä. Mihin tää aikaa on mennyt.
Nyt on aikaa tosiaan hieman enempi, sillä työ on jäänyt jo pois marraskuun puolivälissä. Kyllä sitä olikin jo pikkasen väsynyt ja useasti työnpäivän ja kouluillan jälkeen ei pystynyt muuta tekemään kuin makaa/nukkua.Nyt on vain koulu eikä se todellakaan ole enää tuntunut pahalta vaikka väsymystä on, mikä on ihan normaalia jo tässä vaiheessa!

Treenattu on nyt noin kerran-pari puntilla per viikko ja yritetty lenkkeilläkin tai ainakin ulkoilla aina mahdollisuuden mukaan. Minulle tämä raskaus on tuonut aivan uusia ajatuksia siitä miten liikunta suorituksia voi tehdä. Sillä olen nyt törmännyt ihan päivittäinsiihen että ajattelen että en mene pienelle käppäilylle kun einhän mä kuitenkaan voi tehdä nyt kunnolla. Kunnolla tarkoittaisi jotakin intervallitreenia tai porrasjuoksua. Miksi siis lähtisin ihan vain ulkoilemaan rauhallisesti?! No joo, onneksi olen jo päässyt tuosta yli ja pelkkä kevytkin liikuntaa tuottat hyvää oloa. Eipä lenkille tarvi enää painoliiveja, kun on lisäpainoa jo omasta takaa ;)

Viime viikonloppuna vietettiin tyytöjen iltaa erikoisesti kauneushoitolassa, jossa meille tehtiin kasvohoitoja ja lopuksi meikit. Jatkettiin iltaa vielöä kaverille jossa olikin mielettömän hyvän seuran lisäksi älyttömän hyvää ruoka sekä ylläriksi tuli myös Babyshower kakku jälkkäriksi :) Tytöt yllätti!
<3 br="">