lauantai 26. helmikuuta 2011

Pikaista päivitystä

Yritin kuvata asennon, mutta en saanut kuin jalat mahtumaan kuvaan. Jokohan ne on kasvaneet :D
3h treenisession jälkeen hymyä riitti!
No nyt on ollutkin taas taukoa päivityksistä! Syynä on todennäköisemmin se että treenimäärien laskiessa alkaa olemaan myös enemmän aikaa live-sosialisointiin (ei varmasti ole oikeas sana, mutta saahan aina keksia oman korvaavan ;)) Eli kavereita näkee ihan pikkasen enemmän, joten ehtiikin keskustella asiaoista kuin asioista kasvotusten ja useasti ei enää koe tarvetta jakaa niitä samoja ajatuksia myöskin tänne. Mutta on mulla myös pakolliset selityksetkin olemassa: töitä on ollut aika paljon viime aikana sekä tosiaan treenit olen hoitanut 50/50 toisella salilla, sekä myös olen korjaillut sitä mun autoa :D Siihen olikin uponnut aikaa mukavasti!

Tähän aikaan on mahtunut paljon muutakin tietenkin, mutta eipä sitä nyt jaksa kirjoitella.
 Eilen tosiaankin kävin zumbaamassa ja tekemässä treenin puntin puolella. Zumba oli aivan hulvattoman hauska taas kerran, siellä voi hienosti todeta että jalat ja kädet mulla ovat aivan eri piuhoissa kiinni. Yhteistyötä ei nimittäin kovin helpolla löydy. Tykkään kuitenkin niistä sheikkaus osista, niistä tulee aikoinani lemppari Afro Power Dance  jota ei valitettavasti pääse enää harrastamaan täällä LPR:ssa paitsi yksin kotona tietty ;)

No zumban jälkeen otin aminot, jotta jaksaa ja suuntasin salille ja huilasin hetken, lämmitelyt toki ei tarvinnut tehdä. Siellä tein: kyykkyä, mavea, reisiojennusta, reisikoukistusta, pohkeita, dippiä, hauista tangolla, ojentaja taljassa sekä hauista taljassa. Hyvä treeni ja olo mahtava. Kotona menin vielä piikkimatolle hetkeksi ja katsoin kivan leffan  "Kuka sanoo tahdon!"

Nyt on volyymitreeni jakso menossa ja saapi ehkä kokeilla taas niitä ykkösiä :D Ehkäpä jopa jotain videomatskuakin sais tehtyä kunhan vaan saa treenikaverin mukaan!

Huomenna vapaata ja meinaankin nukkua kaikki univelat pois, olikin rankka viikko.
Viikonloppujen jatkoja ja palataan taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti