perjantai 19. elokuuta 2011

Leirin kuvia 13.8.2011




Samalla voisin virallisesti ilmoittaa että en ole dieetillä sekä sen että dieettini ei toiminut tällä kertaa odotusten mukaisesti. Painoa kyllä lähti 4-5 kiloa riippuen mistä laskea :D olen kuitenkin tyytyväinen edelleen siihen mitä on! Leirillä tuli hyvää palautetta niin asennoista, kunnosta kuin myös hatusta heitetystä T-kävelystä!

Paino on ollut alimillaan 64,5kiloa. Nyt pitää vaan miettiä mitä sitä seuraavaksi tekee! Lomaa jatkuu vielä parisen viikkoa ja sen ajan en aio miettiä sen enempää kisasuunnitelmia enkä muutakaan. Ne päätökset ehtii tehdä vielä myöhemmin syskylläkin.

Ai niin laitanpahan sairaan hyvän jalkatreenin taas ylös. Tein sen BullFactoryssa kaverini kanssa, hän on menossa nyt syksyn cbb noviiseihin ja kyllä on kiva seurata viereesta kun mimmi kutistuu ja kiristyy :D Tsemppiä hänelle loppuun asti! Mä tiedän että sä luet tän kuitenkin :) Tehtiin molemmat jalkatreenit ja itse sain kun sainkin etureidet taas aivan mielettömän kipeiksi siitä!


  • etukyykky 8*55, 6*60,  5*60, 5*60
  • hack (se oli aivan huippu vehje!) 8*30, 8*50, 8*60, 6*60
  • reidenojennusta neljää sarjaa kaseja tein
  • pohkeet (tuokin oli aivan loistolaite!) neljää sarjaa tein tässäkin kaseja

    Sitten kipitin äidin luokse saunaan jossa sai myös uida sen päälle hieman (oikeastaan en osaa uida kovin hyvin, joten uimahalli tyyppiset uimalat ei ole ihan mun juttu) Saunan jälkeen jäähdyttelyä ja ruoka ja pientä hengähdystä ja sitten vielä kerran omalle salille venyttelemään ja tekemään tekemättä jääneitä vatsoja. Taljarutistuksia pudotussarjana tein ja perille meni! 

    Mahtava päivä eilen ja vielä parempi viikoloppu tiedossa! Nyt jo aurinkokin paistaa taas. Tänään vielä haba-ojentaja treeni kampuksella ja sitten olis viikon treenit pulkassa :) Ensi viikko on kevyttä ja reissua tiedossa. Ajattelin tehdä poikkeuksellisesti ennen sitä kerran kropan läpi eli treenan kaksijakoisella sunnuntaina ja maantaina. Pitäis keksiä jonkun ällöhyvän treenin nyt vaan...mietin sellaista kuin rinta-selkä, takareidet sekä etureidet, kädet, pohkeet, vatsat, johonkin pitäis sujauttaa olkapäät vielä niin tuo vois olla hyvä ja ainakin sellainen jako jollaisella ei ole tehnyt varmaan ikinä. Ihan siis vaihtelun kannalta sen teen! Raapustan vielä tänne mitä saan/saamme keksittyä!


    Mukavaa viikonloppua kaikille!

    tiistai 16. elokuuta 2011

    Viime viikkojen kuulumiset kuvina

    Heti alkuun tahdon kertoa että tässä on ulkomaankielistä videomateriaalia. Eli jos jotakuta häiritsee en suosittele lukemista/katsomista!
    Ehkä kaunein auringonlasku jonka olen nähnyt <3

    Lintsillä käytiin. Oli hyvin jännää ja jossain kohdin ei niinkään jännä!
    Menossa Ukkoon, hymy ei irronnut, ei!

    Marjastamassa ollaan käyty. Kantarellien keräämisestä vastasi kyllä kaverini, itse olin just ja just uskaltanut muutamaan koskea! Mutta hyviä ne oli kun valmisti, nam!





    Video meidän hienosta pelisuorituksesta jonka jälkeen olen päättänyt pitää suuni kiinni :)

    Kaverin kolmaskymmennes synttärikakku.
    Välillä oli erittäin vaikea tehdä oikean valinnan :D

    Pientä herustuskuva ;)
    Otettiin vähän kuviakin. Kuvaaja Tommi Joutjärvi
    Kuvaaja sanoi: pullista haba ja räps :) Siinä onkin sitten ilme kohdillaan!
    Sitten vähän tälläistä, huvitusta. olen itse sitä mieltä että tuo olis varmaankin toiminut, mutta etuvarustus kun uuppuu niin ei näytä tuo profiili siltä kuin olis voinut näyttää ;)
    Kovistelua
    Borgå kyrka
    kiitos erittäin taiteellisesta kuvasta T:D
    Ihastuin Porvoon vanhaan kaupunkiin! Erittäin nätti ja kiva paikka.

    Viime viikonloppu oli reissausta ja kyläilyä. Lauantaina oli fitness leiri Yummersta Movessa jossa Pasi Lakaniemi opastii meitä naisia kävellä korkkareissa :D Voin vakuutta että oli aika hulvaton meno ajoittain. Leirillä näkyi moni nyt syksyllä kilpailemaan menossa neitonen ja niiden kunto näytti erittäin hyvältä! Leirin aikana peruskävelyn lisäksi harjoiteltiin T-kävelyä sekä tietty anatoomiset asennot. Leirillä olivat mukana myös  bikini fitnekseen menevät tytöt ja oli hauska nähdä miten ne valmistautuu omaan kisasuoritukseen ja mitä siitä vaaditaan. Aika pieni on ero loppupeleissä Bikini fitneksessä sekä Bodyfitneksessä. Mutta hyvin olen saanut opittua T-kävelyn perustoja sekä saanut kasan motivaatiota taas mukaan tänne Lappeenrantaan! Kyllä noissa leireissä kannattaa käydä, aina kuitenkin tulee jotakin uutta!
    Bodylehden juttu leiristä löytyy täältä.

    Lomalainen kuittaa ja jatkaa tekemättömyyttä :)

    perjantai 5. elokuuta 2011

    Huh, mikä jalka treeni!

    Eilen kävin tekemässä tän uuden treenikierron ekan etureiska treenin.
    Alkuun soutulaiitteessa about 10minsaa ja sitten treenin kimppuun!
    Tein seuraavat liikkeet:
    • Etukyykky 8*35kg, 8*40kg, 8*45kg, 8*50kg
    • hack kyykky 8*40, 8*50, 8*60, 8*70
    • reisiojennus 4*8*45kg
    • askelkyykky kävelyä 8*17,5kilon kässäri per käsi, 7*17,5kg, 6*17,5kg, 4*17,5kg
    • pohkeet seisten 4*8*100kg
    • vatsarutistukset nelisen sarjaa
    Sitten treenin loppuun pientä pyöräilyä ja tärinäkoneessa seisontaa...sitten kun suihkun jälkeen pääsin autopenkille istumaan niin kotipihalla en meinannut enää haluta nousta siitä sitten ollankaan. Tais ottaa uudeet liikeet aika hyvin reisiin :D Luulin että tää eka treeni mene vaan oikeiden painojen etsimisessä ja tekniikan hiomiseen. Mulla ei ole ikinä ollut etukyykkyä treeniohjelmassa. Ei ainakaan varsinaisesti ole ikinä tehnyt sitä kunnolla. Kerran muistaakseni treenileirillä tehtiin ja joskus kevyellä viikolla kevyesti puukepillä. Nyt sitten tuntuu aika mukavasti myös etureisissa ja veikkaan että illalla tuntuu vieläkin enemmän. Edelleen se kipu on kiva saadaa aikaiseksi pitkästä aikaa!

    Niin, jos muuten on halukkaitta/ilmoittautuneita tulla fitnessleirille(http://ifbb.fi/fitness/leirit) harjoittelemaan niin mun kyydissä pääsee! Olen tulossa Lappeenrannasta Kouvolan kautta. Eli kilpailuihin valmistautuvien leiri olis 13.8 paikkana on toistaiseksi GB Gym, mutta paikka saatta vielä vaihtua. Kuitenkin siellä pääkaupungin alueella se on. Itse tahtoisin vähän kokeilla käytännössä sitä T-kävelyä ja näkeehän siellä sitten taas ehkä jonkun tutunkin samalla :)

    Mutta nyt on vika työpäivää ja huomenna olen jo varsinainen lomalainen :)
    Tänään olisi illalla kaverin 30-vuotis synttärit aivan ihanassa Kasino ravintolassa mikä sijaitsee sataman alueella. Siellä on hienot maisemat ja muutenkin paras paikka kesäisin!
    Mikä voikaan olla paras tapa aloittaa lomailut :D

    Ja viikonlopuksi pientä mietittävää, vaikka itsestäänselviä asioitahan nuo on niin silti on hyvä asia jaksaa palauttaa mieleen yhä uudelleen ja uudelleen :) "Kansaa, joka on sairas on helpompi hallita kuin terveitä yksilöitä, joilla hyvän kuntonsa vuoksi riittää energiaa ajatella itsenäisesti mitä ja miksi maailmassa tapahtuu." 

    tiistai 2. elokuuta 2011

    Elokuun ei ole syyskuu!

    Eli otsikon mukaisesti kesä jatkuu edelleen ja mun kesälomaan onkin kolme työpäivää! Joten ei mitään puheita syksystä vielä, okei?


    Kaupassa kun olen töissä niin näkee kun syysvaatteet alkaa valtamaan näyteikkunoita...kuka halua ostaa jo nyt oikeasti villapaitoja? Omasta puolesta voin sanoa että en ainakaan itse! Ilmankos jään aina ilman niitä huippuhyviä, trendikkäitä ja muodikkaitta sesonkituotteitta, kun en jaksa mennä shoppilemaan seuraavan sesongin vaatteitta ennen kuin oikeasti alan tarvitsemaan niitä ja kaivamaan varaston nurkilta menneiden vuosien vaatekappaleet esiin. Eihän sitä muuten edes tiedä/muista mitä siellä on jo ja mitä puuttuu ennen kuin oikeasti näkee. Mutta joo, jätän shoppailut muille, enpä ole ennenkään ilman vaatteitta jäänyt :) (Ai niin yks asiakas kertoi viimeviikolla että oli käynyt ostamassa turkin! Ja ulkona oli +30!) Joka kerta vaan huomaa sesongin vaihtumisen lähestyessä, että todella ajoissa ja ihan kuin tahallaan sitä yritetään aikaistaa. Minä jatkan vielä kesä ja luulen että vielä ehdin käyttää myös nahkasaappaita ja villapaitoja ihan tarpeeksi vaiken nyt vielä aloitakkaan! Jos siis joku kuulee huhut hullusta, joka kävele bikineissä ja rantasandaleissa vielä aamupakkasten tulleessa, niin tiedätte ettei se ole huhu vaan se olen vaan minä :D



    Nyt pitkästä aikaa myös tarkempaa treeniasiaa. Viime viikon treenit oli kevyet. Tein pumppaileva treenia 3-4 sarjaa 15-20 toistoa ja tietty pienemmillä painoilla. Yhteensä neljä treeniä: selkä-olkapää, takareidet, kädet sekä etureidet.

    Hyvään väliin kevyt viikko on tullut koska kroppa alkoi tuntua todella tukkoiselta jo vikalla kovalla viikolla. Käsi treenin tein vieraalla salilla ja tykkäsin todella siitä ilmapiiristä mikä siellä oli! Siis siellä saattoi jopa haista rääkityn raudan hajua! Sain hyvän treenin tehtyä, tosin oltiin valmentajan kanssa treenamassa joten lisäpotkua saatoin saada myös siitäkin. Ja me saimme kun saimme mun habat pumppiin!!! En ole edes varma onko ne ikinä aikaisemmin olleet. Nyt oli se on varma! Treenin jälkeen oli hyvä fiilis! Jäin nyt miettimään sen salin kokeilua ja tutustumista hieman enemmänkin, etenkin nyt kun alkaa loma on aika käydä sitten siellä.

    Etureisitreenin tein sunnuntaina ja lopuksi vatsat. Huomasin että olin suostunut osallistumaan Tonin helvettilliseen vatsatreenin! Jep, voimapyörä tehtiin. No, ei siinä mitään, mutta kun ei ne polvet olleet siinä maassa treenin aikana. Eli alkuun seisaaltaan niin pitkälle kun tulee ja saa pidetty itsean kasassa rämähtämättä lattialle ja sitten patentoidulla lautapätkällä jonka sitten säädettiin eri korkeuksille. En edes muista montako kertaa tai sarjaa olen tehnyt, mutta voin sanoa että rankka oli ja eilen illalla tajusin vatsalihasten olevan todella kipeiksi. Eli hyvin on saanut treenin sinne mihin kuului. Ja jatkuvasti treenavana tuon kivun saa sen verran harvoin että se onkin aika herkkua.

    Nyt tästä viikosta on starttanut uusi treenikirto ja lähdetään hakemaan sitä voimaa. Minulla ei ole ollut pitkään aikaan mitään varsinaista voimajaksoa tai ylipäätänsä lyhyempää sarjaa en ole tehnyt kun joka kolmas viikko on ollut ns voimapainotteisempi viikko jolloin tein neljä 6-8toiston sarjaa. Nyt siis treenin menee just samalla tavalla eli 4*6-8

    Eilen oli eka treeni ja vuorossa oli selkä sekä takareidet:
    • Leuanveto (negatiivinen)
    • Kulmasoutu vastaotteella
    • Alatalja
    • Takaolat taljassa
    • Suorin jaloin maastavetoa
    • Takareidet maaten
    • Selän ojennusta lisäpainolla

    Leukoja minä en edelleenkään saa itse tehtyä ja alettiin nyt tekemään lauanvetohakuista treenia. Eli nyt teen nuo negatiiviset alkuun ja niistä siten edetään eteenpäin, sitten kun saan pidettyä sen negatiivisen vaiheen 30 sekka neljän sarjan ajan. Suorin jaloin maveakin oli kiva tehdä piitkästä aikaa. Ja kyllä kaikki tuntuis menevän hyvin perille, vaikka oikeiden painojen etsimiseen menee hetki.

    Tänään vuorossa on olat sekä rinta. Teen sen vasta töiden jälkeen ja se varmaan näyttää about tältä:
    • Pystäri kässäreillä
    • Pystysoutua
    • Pena
    • Vinopena kässäreillä
    • Vatsat

    Aamulla kävin suorittamassa aamuaeroobisen hölkän sekä reippaan kävelyn muodossa. Lenkki kesti pikkasen reilun tunnin ja syket sain pysymään hyvin alhaisina. Keskisyke oli 120, mutta pakko myöntää että reipas kävely on erittäin vaikeata, tekee mieli koko ajan alkaa hölkätä. Olin kahdet ylämäet matkalla mennytkin hieman vauhdikkampi.

    Tarkoitus olis tehdä vielä parisen aamulenkkiä tällä viikolla ja parisen intervallia. Tätä dieettia on vielä kolmisen viikkoa ja silloin katsotaan miten on toiminut ja mitä on saatu aikaikseksi. Kaloreita en halua tiputtaa enää tästä ja nyt on 1500 ja 2000 välissä. Mulla on viikon aikana 1500 kalorin, 1700 kalorin sekä 2000 kalorin päiviä, nuo kolme on enemmänkin protskupainotteisia ja hiiluja tulee vähän sitten pidän myös 2000 kalorin päiviä jolloin ruokavalio on selkeästi hiilaripainotteinen. Tykkään vaihtelusta ja tuo onkin mukavaa tapa sitä saada.

    Ajatukset on nyt vaan kootava työkuvioihin vielä 28 työtunnin ajaksi :)