perjantai 19. elokuuta 2011

Leirin kuvia 13.8.2011
Samalla voisin virallisesti ilmoittaa että en ole dieetillä sekä sen että dieettini ei toiminut tällä kertaa odotusten mukaisesti. Painoa kyllä lähti 4-5 kiloa riippuen mistä laskea :D olen kuitenkin tyytyväinen edelleen siihen mitä on! Leirillä tuli hyvää palautetta niin asennoista, kunnosta kuin myös hatusta heitetystä T-kävelystä!

Paino on ollut alimillaan 64,5kiloa. Nyt pitää vaan miettiä mitä sitä seuraavaksi tekee! Lomaa jatkuu vielä parisen viikkoa ja sen ajan en aio miettiä sen enempää kisasuunnitelmia enkä muutakaan. Ne päätökset ehtii tehdä vielä myöhemmin syskylläkin.

Ai niin laitanpahan sairaan hyvän jalkatreenin taas ylös. Tein sen BullFactoryssa kaverini kanssa, hän on menossa nyt syksyn cbb noviiseihin ja kyllä on kiva seurata viereesta kun mimmi kutistuu ja kiristyy :D Tsemppiä hänelle loppuun asti! Mä tiedän että sä luet tän kuitenkin :) Tehtiin molemmat jalkatreenit ja itse sain kun sainkin etureidet taas aivan mielettömän kipeiksi siitä!


 • etukyykky 8*55, 6*60,  5*60, 5*60
 • hack (se oli aivan huippu vehje!) 8*30, 8*50, 8*60, 6*60
 • reidenojennusta neljää sarjaa kaseja tein
 • pohkeet (tuokin oli aivan loistolaite!) neljää sarjaa tein tässäkin kaseja

  Sitten kipitin äidin luokse saunaan jossa sai myös uida sen päälle hieman (oikeastaan en osaa uida kovin hyvin, joten uimahalli tyyppiset uimalat ei ole ihan mun juttu) Saunan jälkeen jäähdyttelyä ja ruoka ja pientä hengähdystä ja sitten vielä kerran omalle salille venyttelemään ja tekemään tekemättä jääneitä vatsoja. Taljarutistuksia pudotussarjana tein ja perille meni! 

  Mahtava päivä eilen ja vielä parempi viikoloppu tiedossa! Nyt jo aurinkokin paistaa taas. Tänään vielä haba-ojentaja treeni kampuksella ja sitten olis viikon treenit pulkassa :) Ensi viikko on kevyttä ja reissua tiedossa. Ajattelin tehdä poikkeuksellisesti ennen sitä kerran kropan läpi eli treenan kaksijakoisella sunnuntaina ja maantaina. Pitäis keksiä jonkun ällöhyvän treenin nyt vaan...mietin sellaista kuin rinta-selkä, takareidet sekä etureidet, kädet, pohkeet, vatsat, johonkin pitäis sujauttaa olkapäät vielä niin tuo vois olla hyvä ja ainakin sellainen jako jollaisella ei ole tehnyt varmaan ikinä. Ihan siis vaihtelun kannalta sen teen! Raapustan vielä tänne mitä saan/saamme keksittyä!


  Mukavaa viikonloppua kaikille!

  2 kommenttia:

  1. Tokian luen ;)

   Mullakin on edelleen jalat ja pjärse niin kipeenä että kävelen kun mikäkin vesilintu. :D

   Hauskaa reissua teille! Palaillaan astialle heti kun kotiudutte!

   VastaaPoista
  2. Jees!

   No voidaan joku kerta nkäydä vierailemassa siellä uudenkin kerran :D

   Kiitoskiitos! Palataan syyskuussa!

   VastaaPoista