maanantai 28. kesäkuuta 2010

11 diettiviikko startattu käyntiin!

Tämä upea maisema on taas samasta satama alueelta. Todella hienot nuo auringonlaskut!

Pitää vaikka ottaa niitä enemmänkin sitten pääse tekemään kokoelman noista kuvista :)

Tämä viikko on tosiaan aloitettu ja sitten kun se loppuu, ollaan puolessavälissä dieettiä :) Paino ei ole liikahtanutkaan alaspäin :( Toisaalta ei ihme, mullahan olikin kevyt viikko ja melkein puolet vähemmän punttia! Seuraavan kolmen viikon aikana toivottavasti siirrytään toiselle kymmennykselle ja alaspäin tietty <3


Olen tässä taas miettinyt että mitäköhän minusta jää jäljelle?! Mutta pyöreähkö olen vieläkin, vaikka onkin paljon lähtenyt. Tämä dieettaus on mielenkiintoista aikaa. Nautin oikeastaan suuremman osan ajasta, vaikka ei aina meneekkään hyvin ja tulee kauheat kiukku kohtaukset päälle ihan ilman mitään syytä. Onneksi ne mene ohi suht nopeasti ja helpottaa heti saman tien oloa. Läheiset ovat oikeasti ne ketkä oikeasti tästä mun projektistä "kärsii". Yritän kuitenkin pitää mahdollisimman matalaa profiilia eikä mitenkään tuoda esille tätä. MUTTA esimerkiksi joissakin juhlatilanteissa tai vaikka nyt juhannuksen aikaan, milloin monet ihmiset ottivat enemmän tai vähemmän alkoholijuomia, hoksasin erään asian! Jos mene johonkin karkeloihin missä on kaikki tarjoamiset kiellettyjä, niin tulee toimia seuraavasti:


 • mennä sinne myöhässä (vaikka ei olekkaan kovin kohteliasta) ---tällä voi välttyä karkeloihin mahdollisesti kuuluvalta yhteiseltä ruokailulta, tämä on niitä tilanteita joissa on suurin osa tuntemattomia ihmisia eikä jokaiselle jaksa selittää miksi ei voi syödä. Ruokapöydässä kuitenkin ei viittii istua lautanen tyhjänä eikä omiakaan eväitä syödä, sillä ei ole kohteliasta tuokaan.

 • valmistautua kieltäytyä joka toinen minuutti alkoholijuomista ainakin muutaman tunnin ajan, sen jälkeen olen huomannut että ihmiset jotenkin rauhoittuu eikä enää tyrkytä, kaataa ja yrittää saadaa juomaan (nyt ei taas puhutaan mistään kavereista tai sukulaisista vaan jos sattuu olemaan sellaisessa tilanteessa jossa ei ole kovin läheisiä ihmisiä)

 • suunnitella kuitenkin karkeloihin menoa niin että rokailut saa ajastettua niin ettei tarvitse mennä nälissään seurustelemaan ihmisten kanssa. Tai ok, dieetillä kun olen niin pieni nälkä kutkuttaa melko aina (tai ainakin tunnin ruokailun jälkeen alkaa kutkuttaa), mutta kun juo vettä tarpeeksi ja osaa lähteä bileistä ennen kuin alkaa tehdä mieli kaikkia tarjolla olevia herkkuja, kaikki on hyvin :)


No nyt ei tietenkään tule muuta mieleen, vaikka juhannuksen aikaan tulikin kaikennäköistä "kikka" mieleen. Laitan ehkä sitten joskus ylös niitä jos halua tehdä selviytymisopas seuraavalle dieetille :)


Tässä lauantaina lenkin jälkeen otettu foto :) Nyt miekin taisin keksia miten saa noilla varjoilla tehostettua kuvan. Näyttä suht. muhkultakin. Valot kun tulee sivusta päin!
Ai niin meinasinkin unohtaa, KÄVIN HIEROJALLA! Vihdoin ja viimein! Ja kyllä oli tuskaa, mulla on lavat molemmat jumissa ja ne pahimmat jumit on myös pakaran sivuosassa. Nytkin vielä tulee kananlihat kun muistelee sitä tuskaa.

Tein sitten kuitenkin suht kevyesti selkä ja takareidet vielä nyt illalla. Ei kulkenut kovin hyvin, vaikka periaattessa aika hyvin lopulta menikin. otin vaan heti alkuun jo pienemmät painot.


Huomenna on vuorossa aamulla olkapäät sekä intervalli ja iltatreenissä teen rintaa. Sekä venyttelen nyt oikeasti vielä enemmän, olen edelleen liian laiska venyttelemään. Aina on olevinaan kiire pois salilta eikä jaksa jäädä venyttelemään. Uskottelen aina itselleen että kyllä mä kotona sitten kohgat venyttelen..ja p****n marjat sanon minä! Turhan mä ittensä enää huijan! Eli yritän tästä lähtien venytellä siellä salilla ei siinä nyt niin paljon kauemmin enää mene, mä oon muutenkin aina siellä :)P.S. Tähän blogiin on tullut lisää lukijoita! Tervetuloa lämpimästi seuramaan projektia!

2 kommenttia:

 1. Hieno maisema kuva!

  Joo, noi tipsit toimii aikahyvin kun johonki karkeloihin menee, pakko se välillä jossain liikkua, kotiin sekoaa muuten..

  Juu ja menee autolla aina, hyvä syy ettei voi juoda alkoholeja, sit aina joku muki kädessä, mikä on täynnä jotain vettä tai vichyä.. Ni hetken päästä ketää ei edes muista et olet dietillä ja vielä selvinpäin..

  Sun selästä tulee esiin muhkuroita, hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos!

  Pakko on tosiaan välillä käydä sosialisoimassa jossakin :) Muutenhän sitä tulee ihan mökkihöperöksi... Välillä on ihan sellainen tunne että ei tee oikeasti mitään muuta kuin töitä ja treeniä! Mutta eihän dieetillä paljon muuta vältämättä ehdikkaan, ei ainakaan normaali arkityöpäivänä.

  Mutta tietoisestihan tämä tie on valittu :)

  VastaaPoista