tiistai 22. maaliskuuta 2011


Tällä viikolla olen tehnyt maanantaina jalka-käsi treenin sekä tänään tiistaina selkä-rinta-olkapää treenin.

Maanantaina tein jalkakyykkyä, poikkeuksellisesti suorin jaloin maastavetoa, reiden ojennusta sekä koukistusta, pohkeet, ojentaja dippi, scot hk, ojentaja sekä hk taljassa. Ihan ok treeni, mutta viime kerralla samaa treeniä tehdessä menikin vetoremmi poikki vikan sarjan aikana. Mulla oli sellaiset pehmennetyt Gasp-merkkiset remmit käytössä ja nyt olen sellaisia kuumeisesti etsinyt jo jonkin aikaa huonoin tuloksiin. Eli jos joku tietää mistä moiset voi hankkia ilmoittakaa! Mutta juuri sen takia olen tehnyt nyt suorin jaloin mavea, ilman remmeja pystyy tekemään kun painoakaan ei ole kuin 60kiloa. Mutta on ollu tänään takajalan osasto aikas herkkä :)
Tein muuten ekaa kertaa dippia lisäpainoilla! Jouduin kysyä toiselta treenajalta apua vyön kiinnittämisen, ja olin todella iloinen kun sain tehtyä +5kilolla!

Tänään menin salille jo kuuden aikoihin, mikä on minulle aikainen aika, yleensä käyn vasta puolen kasin aikaan tai sitten ihan aamusta. Noh, siellä oli sitten sikana porukka! Treenipaikat sekä irtopainotkin joutui välillä odottelemaan tai vaihtamaan isompiin :) Mut hyvä treeni, niinkuin suurin osa yleensä on.

Tai pakko on mainita että yksi ehkä huonoimmista treenipäivistä on ollu menneen viikon perjantai treeni. Itse treeni ei sinänsä ollut epäonnistunut, mut ylipäätänsä salille lähteminen oli äärimmäisen vaikea ja olis kovasti halunnut saadaa jonkun treenikamun mukaan. Millään en halunnut lähteä yksin, vaikka suuremman osan treenan yksin. Tiesin kuitenkin että kukaan ei lähde perjantaina yhdeksän aikaan treena, joten yksin sinne raahauduin. Mut ylläri ylläri siellä olikin yksi treenikamu paikalla :) Hieman taisin valittaakin hänelle tahtomattani, mut sit tein treenin ja lopussa jo olikin hyvä mieli taas ja hymy irtosi jutellessa :) Kiitos siitä treeni kaverille kun oli paikalla ja jaksoi kuunneella!

Nyt mulla on vapaata kaksi päivää putkeen. Töistä on vapaata, mut muuten molemmat ovat täynnä ohjelmaa. Huomenna on välipäivää ja sit torstaina olis jalka treeni.
Siihen asti näkemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti