sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kuukausi, 4 viikkoa, 28 päivää!

Taas on ihan sellainen olo että kunto ei mene tarpeeksi eteenpäin...mutta noilla ajatuksillani en päätäni taaskaan vaivaa (helpompi kirjoitettu kuin tehty! Heh.) 


Ja nyt siis hieman viime päivistä. Perjantaina oli tosiaan töistä vapaata ja treeneista lepo. Heräsin aamulla ja suuntasin Tampereelle Kouvolan kautta katsomaan miten hyyvännäköiset mun tulevt kisabiksut tulevaat olemaan. Hyvältä näytti ja mä niin tykkään kuosista ja väristä. Olihan siinä taas hieman pohdiskelua jopa liiaksi asti tälle dieettipäälle (oikeasti päätösten tekeminen on ihan sairaan vaikea ja epäilykset on koko ajan läsnä. Syynä lienee heikentynyt keksittyminen ja väsy.) Noh mallia muokattiin hieman ja toivon etten kadu päätöksiäni sen suhteen. Mikään string malli ei kuitenkaan tullut sentään :D Koristelut päätin tehdä itse jotta näille tuleville päiville olisi varmasti tekemista ja näpertelyä. Etenkin kun valkku lupasi järjestää mulle vielä vika viikoille kunnon nälän! Onpahan sitten jotakin tekemista niin ei tarvi sitä tunnetta ajatella liikoja.

Olin reissuun jälkeen ihan tajuttoman väsynyt ja paluumatkakin oli kuin suoraan helvetistä. Mutta perille pääsin ja yhtenä kappaleenakin vielä. Jess! Tosin väsy painaa vieläkin.Treeneja olen tehnyt suunnitelman mukaisesti ja kaikki etenee suunnitelman mukaan. Nyt kaikki peliin väsymyksestä ja väliaikaisesta koomailusta huolimatta. Kiitos taas kuuluukin sanoa etenkin työkavereille ymmärryksestä. Perhe ja kaveritkin jää hieman huomioimatta nyt kun ei vaan ehdi enää joka paikkaan. Mutta näin tää nyt menee ja päämäärä on nyt niin lähellä että saa mennäkin!

2 kommenttia:

 1. Kunto on hyvä ja AIKAA ON! Pois siis päästä ajatukset että kunto ei etene. Seuraaviin viikkoihin mahtuu varmasti paljon nälkää ja väsymystä, mut se on kaikki sen vaivan arvosta kun nouset upeena lavalle Lahdessa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taratin!

   Eiköhän kaikki kääntyy hyvin vielä ja menee eteenpäin kuin luotijuna. Onneski meillä on hyvä porukka menossa sinne (kiitos kuuluukin anoa jo nyt tässä vaiheessa!) joten meno on hyvä ja siellä rokataan jälleen!

   Poista